Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Werken bij

Wij zijn Ugoo, een club van jonge ambitieuze consultants. We hebben een hoge drive om iedere dag te leren, ons te ontwikkelen en bovenal kwaliteit te leveren en daardoor succesvoller te zijn dan wie dan ook. Dit bereiken we door onze consultants bovengemiddeld te faciliteren in opleiding en samenwerking te stimuleren. In combinatie met een flexibele en fijne werkomgeving beleven we samen veel lol tijdens activiteiten, borrels en uitjes binnen en buiten werktijd.

Vacatures

Onze vacatures

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Bij ons krijg je vrijheid in het invullen van je eigen werk en het vertrouwen om zelf keuzes te maken. Naast een intensief opleidingstraject met interne én externe training, word je ondersteund door ervaren collega's. Daarnaast krijg je de gelegenheid je tafeltennis skills te showcasen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt!

Wat doen wij

Wij zijn een subsidieadviesbureau. We zijn gespecialiseerd in het verwerven van innovatie- en duurzaamheidssubsidies en het inrichten van subsidietrajecten binnen de technologie en IT-branche. Concreet houdt dit in dat wij complexe innovaties vertalen naar overtuigende aanvragen. Daarnaast ontzorgen wij onze klanten volledig. We nemen zo veel mogelijk werk uit handen, geven trainingen en begeleiden de klant na toekenning. Doordat wij de subsidiewereld begrijpelijk maken, kunnen ondernemers zich focussen op het innoveren!

Wat leren wij jou

We leiden je op tot allround consultant om de meest innovatieve bedrijven van Nederland te helpen bij het realiseren van hun ambities. Je leert over sales, techniek, project management en zet hierbij je eerste serieuze stappen in het bedrijfsleven. Je bent vanaf de eerste dag betrokken bij commerciële trajecten. Learning by doing. Je voert elk jaar zo’n 50 kennismakingsgesprekken met potentiële klanten, waarbij je gezamenlijk verkent hoe Ugoo en jij in het bijzonder dit bedrijf kan helpen.

Zoek jij een baan met afwisseling, ontwikkeling, vrijheid en gezelligheid?

Solliciteer nu
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.

Maak vast kennis met je toekomstige collega's!

Bekijk ons team