Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

CONMEQ

Conmeq is een productontwikkelaar van elektrisch aangedreven bouwmachines. Vanuit de passie voor innovatie heeft zij een nieuwe generatie elektrisch aangedreven mini-loader ontwikkeld; de Conmeq AS15. Deze is ergonomisch ontworpen, intuïtief in gebruik en kent bewezen betrouwbare prestaties onder de vereiste omstandigheden.
Afbeelding van Conmeq laadwagen, decoratief.

X-serie

Vanuit de markt ervaart Conmeq dat de vraag naar emissievrije machinerie almaar toeneemt. Dit wordt versterkt door het Klimaatakkoord en de noodzaak om de bouwsector te verduurzamen. De CO2- en stikstofuitstoot van mobiele werktuigen moet worden verminderd. Conmeq is daarom gestart met de ontwikkeling van de X-serie: een elektronisch in-wheel aangedreven wiellader. De X-serie sluit qua besturing, design, veiligheid, verlichting, gebruiksgemak en onderhoud nog beter aan bij het toepassingsgebied van haar klanten.

Ugoo zet zich altijd keihard voor ons in om het maximale subsidiepotentieel te behalen!
Boris Koot, CEO Conmeq

DEI+ subsidie

De DEI+ ondersteunt demonstratie- en pilotprojecten die bijdragen aan het behalen van de klimaatdoelstellingen. Productontwikkeling, waarmee minder CO2 uitstoot in de industriële- en bouwsector mogelijk wordt, sluit naadloos aan bij deze regeling. Omdat de X-serie leidt tot aantoonbare CO2-emissiereductie ten opzichte van conventionele diesel wielladers, heeft het ontwikkelproject van Conmeq een subsidiebedrag van € 678.294 ontvangen. Daarmee kan zij investeren in de risicovolle pilotfase. Zo kan Conmeq met een uitstekende business case de markt, eindgebruiker en zichzelf overtuigen van een technisch haalbaar innovatief product.

Samenwerking Ugoo

Als innovatief bedrijf met een grote maatschappelijke impact maakt Conmeq aanspraak op veel subsidies. Ugoo bracht Conmeq op de hoogte van de DEI+ subsidie. Vervolgens namen wij de leiding in het aanvraagtraject, schreven het projectplan en ondersteunden met de administratie. Daarnaast begeleiden we Conmeq bij de WBSO en Innovatiebox. Ook helpen wij afnemers na aankoop van de AS15 of de X-serie bij het aanvragen van de SSEB Aanschaf en MIA regeling. Naar tevredenheid van Conmeq, zo geeft Boris Koot aan: “Ugoo zet zich altijd keihard voor ons in om het maximale subsidiepotentieel te behalen!”.

Conmeq logo.

Foto van Pieter Verhaegh.

DIT IS PIETER, SPECIALIST IN DE DEI+ SUBSIDIE!

Door mijn schrijfkunde en bedrijfseconomische achtergrond ben ik in staat een logisch leesbaar projectplan op te stellen. Samen met jouw innovatiedrang leidt dit tot een slagende DEI+ aanvraag. 

Laten we samen een duurzaam succesverhaal maken! 

Stuur Pieter een bericht