Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Peter Laurens, consultant innovatie!

Gedreven door nieuwsgierigheid over wat mijn klanten drijft en de toekomstplannen zij voor zich zien, ben ik verantwoordelijk voor het aanvragen van innovatiesubsidies namens deze bedrijven.

Stuur Peter Laurens een bericht
Afbeelding van Peter Laurens van Keulen, WBSO, IT, Technologie, subsidieadvies.

Achtergrond

Gedreven door nieuwsgierigheid over wat mijn klanten drijft en de toekomstplannen zij voor zich zien, ben ik verantwoordelijk voor het aanvragen van innovatiesubsidies namens deze bedrijven. In dit proces voer ik de regie en ben ik verantwoordelijk voor de uitwerking. Dit betekent dat ik de grote lijnen bewaak, zoals indieningsdeadlines en de wensen van verschillende belanghebbenden bij de klant. Tegelijkertijd zoek ik verdieping in technische gesprekken die ik voer en de uitwerking van kansrijke aanvraag nadien.

Expertise

Gretig naar technologieën die bedrijven kiezen om software te ontwikkelen en de eigenschappen die aan deze keuzes ten grondslag liggen, maakt dat ik een brede kennisbasis heb. Bedrijven die wars zijn van modeverschijnselen en bijv. een programmeertaal kiezen die het beste past bij het proces dat zij automatiseren intrigeren me. Enkele klanten maken nog altijd gebruik van Cobol omdat de software zo betrouwbaar is. Aan de andere kant intrigeert het me als bedrijven een experiment aandurven met een veelbelovende taal als Rust. Passie voor techniek en wat het bedrijven brengt drijft mij. Het zorgt ervoor dat ik doortastend kan zijn in technische gesprekken.

Persoonlijk

In het jaar waarin drone technologie aan het grote publiek gedemonstreerd werd met een ludieke reclame van Amazon’s Prime Air delivery service, ben ik bij Ugoo gestart. Deze reclame bleek niet echt, maar het plezier dat ik als consultant innovatie en funding ervaar is daarentegen allerminst gespeeld.

Aan balans tussen mentale en fysieke inspanning hecht ik veel waarde. Voordat ik de werkdag afsluit, zoek ik geregeld sportieve inspanning bij een Crossfit gym. Tijdens een work-out vind ik het prettig om alle gedachten van het werk even te laten voor wat ze zijn en focus te hebben op mijn sportieve doelen en de te leveren fysieke arbeid die hiervoor benodigd zijn. Zonder inspanning geen ontspanning!

Stuur Peter Laurens een bericht

Word collega van Peter Laurens

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.