Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Daphne, consultant innovatie!

Stuur Daphne een bericht
.

Achtergrond

Vanuit een BSc Psychology & Technology (ICT) en een MSc Industrial Design, heb ik mezelf ontwikkelt tot multidisciplinair opgeleide ingenieur. Waarna ik werkzaam ben geweest als research & design engineer in de automotive industrie. Mijn achtergrond in user experience design en ervaring met sociale start-ups, geeft mij een unieke klant- en toekomstgerichte blik, die ik graag inzet in mijn werk.

Expertise

Uitdagingen ga ik graag aan, als ingenieur haal ik mijn werkplezier uit het ontdekken en uitvogelen van nieuwe technieken en innovaties. Mijn functie als Consultant Innovatie daagt me uit vlug te schakelen en speelt in op mijn probleemoplossend vermogen.

Ugoo geeft mij de mogelijkheden om mijn brede kennis en interesse in techniek te voeden. Met al onze technisch innovatieve klanten, houdt persoonlijke en inhoudelijke groei niet op.

Persoonlijk

Te veel hobby’s, dat bestaat niet in mijn wereld. Er zijn simpelweg te veel mooie uitdagingen, activiteiten en mensen om nog kennis mee te maken. Zo ben ik regelmatig aan het zingen, met een gitaar in mijn hand of ben ik druk in de weer om mijn creatieve stempel achter te laten op canvas. 

Ook ben ik een enorme plantenliefhebber. Het verzorgen, groeien en tot bloei laten komen onder mijn begeleiding. Hier geniet ik van, zowel in mijn persoonlijke leven als tijdens mijn professionele activiteiten.

Stuur Daphne een bericht

Word collega van Daphne

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.