Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Pieter, Consultant Innovatie!

Mijn pragmatische instelling draagt bij om ondernemers te helpen beter te presteren.

Stuur Pieter een bericht
Foto van Pieter Verhaegh, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, DEI+, subsidieadvies.

Achtergrond

Ik werk als Consultant Innovatie & Duurzaamheid in Eindhoven. Door mijn bedrijfseconomische achtergrond en affiniteit met techniek, ben ik in staat om innovatieve business cases van mijn klanten te doorgronden en deze financieel mede mogelijk te maken met fiscale instrumenten, subsidies en innovatieleningen.

Expertise

De Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+) subsidieregeling is mij op het lijf geschreven. De DEI+ subsidieert innovatieve technieken waarmee minder CO2 uitstoot aangetoond wordt. Om in aanmerking te komen voor deze regeling, moet een onderneming niet alleen in staat zijn een duurzame techniek te ontwikkelen, maar daarbij ook een uitstekende business case kunnen voorleggen. Door mijn schrijfkunde en bedrijfseconomische achtergrond ben ik in staat een logisch leesbaar projectplan op te stellen. Samen met jouw innovatiedrang leidt dit tot een slagende DEI+ aanvraag.

Laten we samen een duurzaam succesverhaal maken!  

Persoonlijk

Ik ben een energiek en ondernemend persoon. Dit uit zich in vele sportieve en muzikale hobby’s, zoals wielrennen, mountainbiken, hardlopen, zingen in een coverband en het runnen van een sociale onderneming in de muziekbranche. Op zakelijk vlak stelt dat mij in staat om binnen Ugoo mee te denken hoe we als bedrijf relevant blijven voor onszelf, de markt en het allerbelangrijkste richting onze klanten. Mijn pragmatische instelling draagt bij om ondernemers te helpen beter te presteren. Vanuit een nieuwsgierige blik spar ik graag over hun bedrijfsvoering, innovatiedrang, strategische uitdagingen en samenwerkingsattitude.

Ik zit er klaar voor!  

Stuur Pieter een bericht

Word collega van Pieter

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.