Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Carlijn, directeur!

Als je mij in één woord moet omschrijven, dekt nieuwsgierig waarschijnlijk het beste de lading.

Stuur Carlijn een bericht
.

Achtergrond

Mijn opleiding in Natuurwetenschap en Innovatiemanagement heeft mij geleerd technologische informatie snel eigen te maken en te vertalen naar het bedrijfsleven. Dit komt goed van pas in het opstellen van subsidie- of financieringsaanvragen.

Expertise

Mijn klanten opereren in verschillende sectoren, variërend van boekhoudsoftware tot fietsenbouwers. Alle trajecten voor innovatiesubsidies waarbij ik betrokken ben, kennen één gemeenschappelijke deler: ze bevatten softwareontwikkeling. Zo heb ik een brede kennis aan uitdagingen op softwareontwikkeling opgebouwd. Samen met mijn kennis over subsidieregelingen maakt dat ik eenvoudig subsidiekansen herken binnen een IT-project. Benieuwd of jullie IT-ontwikkelingen in aanmerkingen komen voor innovatiesubsidies? Ik neem graag de mogelijkheden met je door!

Persoonlijk

Ik werk als directeur vanuit onze vestiging in Amsterdam. Als je mij in één woord moet omschrijven, dekt nieuwsgierig waarschijnlijk het beste de lading. Nieuwsgierig naar wat er speelt om mij heen, wat de mensen om mij heen bezighoudt en altijd op zoek naar nieuwe dingen en ervaringen om over of van te leren. Nieuwe uitdagingen pak ik met een nuchtere, optimistische houding aan. Ik houd ervan om lekker bezig te zijn, het liefst met verschillende dingen tegelijkertijd.

In mijn vrije tijd speel ik met veel plezier tennis, speel ik saxofoon, sta ik graag in de keuken en reis ik graag naar verre en minder verre bestemmingen.

Stuur Carlijn een bericht

Word collega van Carlijn

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.