Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Roan, consultant innovatie!

Positief, resultaatgericht en gedreven kenmerken mijn karakter.

Stuur Roan een bericht
Afbeelding van Roan Lagemaat, Consultant Innovatie, subsidieadvies, WBSO, subsidie, Innovatiebox.

Achtergrond

Met een brede interesse in innovaties en economie bedien ik een klantportfolio variƫrend van IT-ontwikkeling tot fysieke productontwikkeling voor zowel startups als MKB. Dit stelt mij in staat om mijn kennis op fiscaal- en technisch gebied continu te verbreden en organisaties te ondersteunen bij technische innovatieprojecten.

Expertise

Binnen Ugoo ben ik gespecialiseerd in IT-ontwikkeling, WBSO, WBSO-administratie, Innovatiebox, en Innovatieregelingen.

Persoonlijk

Positief, resultaatgericht en gedreven kenmerken mijn karakter. Met een optimistische houding ga ik voor een pragmatische aanpak om een bijdrage te leveren aan innovaties van onze klanten. Ik krijg energie van trajecten waarbij ik klanten kan begeleiden en adviseren bij fiscale vraagstukken en het opzetten van nieuwe project- en subsidieaanvragen.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig door te squashen, padellen en hardlopen. Daarnaast kook ik graag om vervolgens gezellig te eten en drinken met vrienden of familie.

Stuur Roan een bericht

Word collega van Roan

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.