Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Bas, consultant innovatie!

Ik ga in gesprek met partijen die innovatief zijn op het gebied van software ontwikkeling, fysieke productontwikkeling of andere technische innovaties.

Stuur Bas een bericht
Foto van Bas van den Berk, WBSO-consultant.

Achtergrond

Met een Master in international management en werkervaring op het gebied van sales, consultancy en IT recruitment ben ik bij Ugoo aan de slag gegaan om complexe innovatieprojecten op gebied van IT en Hightech te vertalen naar concrete financiering- en subsidiemogelijkheden. Ik krijg er energie van om dit soort ontwikkelingen vanaf het idee-stadium te zien groeien en hieraan bij te dragen middels het verwerven van externe funding.

Expertise

Vanuit ons kantoor in Eindhoven richt ik mij voornamelijk op Zuid-Nederland en houd ik de technologische ontwikkelingen in deze regio nauwlettend in de gaten. Ik ga in gesprek met partijen die innovatief zijn op het gebied van software ontwikkeling, fysieke productontwikkeling of andere technische innovaties.

Ik zie mezelf als een partner voor mijn opdrachtgevers, en het is mijn doel om hen op de lange termijn te helpen met het verkrijgen van subsidies en andere financieringsvormen zodat zij zich volledig kunnen blijven richten op hun R&D en technologische innovatieprojecten.

Persoonlijk

Ik ben een enthousiaste en strategische teamspeler. Mijn energieke karakter en brede interesse in anderen komen ook terug in mijn vrije tijd: ik sport graag, ik luister- én draai graag muziek op feestjes, en ben in het weekend regelmatig te vinden in een goed restaurant of een gezellige kroeg.

Stuur Bas een bericht

Word collega van Bas

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.