Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Rutger, consultant innovatie!

Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door een optimistische en resultaatgerichte houding, waarbij ik er alles aan doe om het gewenste resultaat voor onze klanten te behalen.

Stuur Rutger een bericht
Afbeelding van Rutger Timmermans, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, Subsidieadvies.

Achtergrond

Een bedrijfseconomische opleiding, ervaring in projectmanagement en affiniteit met innovaties en techniek geven mij de handvaten om klanten te ondersteunen bij het financieren van hun innovatieve plannen.

Ik krijg energie van alles dat sneller, efficiƫnter en innovatiever kan worden gemaakt. Bij Ugoo krijg ik de kans om hierbij betrokken te zijn voor meerdere klanten.

Expertise

Als consultant bij Ugoo help ik graag onze klanten bij het verkennen van subsidiemogelijkheden. Mijn doel is om onze klanten te ontzorgen bij het verkrijgen van de benodigde financieringen, zodat zij zich kunnen concentreren op de innovatie en iedereen kan doen waar hij of zij gespecialiseerd in is. Mijn werkwijze wordt gekenmerkt door een optimistische en resultaatgerichte houding, waarbij ik er alles aan doe om het gewenste resultaat voor onze klanten te behalen.

Persoonlijk

Ik zou mezelf omschrijven als een sociaal persoon die graag in contact komt met anderen. Verder ben ik praktijkgericht en geloof ik in learning by doing, zoals Ugoo dit mooi noemt. Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt leren zolang je er enthousiast over bent.

In mijn vrije tijd ben ik vaak sportief bezig, vooral met voetbal, maar ook met padel, tennis, hardlopen en fitness. Tijdens het sporten heb ik het vooral naar mijn zin als er wordt gewonnen. Ik heb namelijk een hekel aan verliezen. Naast deze winnaarsmentaliteit ben ik ook een echte teamspeler. Deze eigenschappen komen ook zeker tot uiting in mijn werk als consultant.

Stuur Rutger een bericht

Word collega van Rutger

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.