Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Consultant Innovatie

 • 40
 • Amsterdam

Ontwikkel jezelf tot allround consultant om de meest innovatieve bedrijven van Nederland te helpen bij het realiseren van hun ambities. Wij zijn voor deze vacature op zoek naar ondernemende junior consultants voor onze vestiging in Amsterdam.

Jouw rol bij Ugoo

Je hebt iedere dag veel afwisseling in je werk, waarbij je je ontwikkelt als persoon en professional. Je wordt in 1,5 tot 2 jaar opgeleid tot allround consultant, waar je door middel van diverse trainingen, externe coaching en begeleiding van meerdere ervaren collega’s zelfstandig klanten gaat helpen met hun innovatieve ambities. De uitdaging ligt in de diversiteit en verantwoordelijkheid die jij krijgt in jouw werk. Je leert over sales, techniek (vooral IT), financieringen, projectmanagement en het onderbouwen en schrijven van aanvragen.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw succes bestaat uit het binnenhalen van nieuwe klanten en financiering voor hun projecten. Je bent commercieel gericht en krijgt energie van stevige inhoudelijke gesprekken met de klant. Je bent in staat om verschillende zaken bij elkaar te brengen om tot een overtuigende aanvraag te komen. Door jouw nieuwsgierige en ondernemende houding ben jij altijd opzoek naar kansen en verbeteringen bij klanten én Ugoo. Jij krijgt de ruimte om te doen wat jij leuk vindt binnen de kaders van ons bedrijf, dus ook interne projecten. Zo weet jij je te ontwikkelen tot een professional van de toekomst op gebied van innovatie, financiën, en product management.

Anne Babijn schudt de hand van een klant.
Afbeelding van groep mensen in kantooromgeving, WBSO, decoratief.

Ons aanbod

 • Een tijdelijk contract om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling. 

 • Een intensief opleidingstraject (o.a. techniek, commercie, consultancy), met zowel interne als externe trainingen en goede doorgroeimogelijkheden.

 • Een salaris van €2.600,- tot €3.200,-, afhankelijk van je ervaring, met snelle groeimogelijkheden en bonusregeling.

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel van de zaak, pensioenregeling, 27 vakantiedagen en mogelijkheid om bij te kopen.

 • Een poolauto voor als je zelf met de auto naar een klant moet.

 • Een hybride werkplek. Je kunt thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor.

 • Onbeperkt tafeltennis met je sportieve collega's.

 • De leukste werkplek van Nederland dus!

Solliciteer direct
Foto van Hannah Kistemaker.

Hannah vertelt

Vanuit Amsterdam ondersteun ik bedrijven als Consultant Innovatie. Het leukste vind ik dat we altijd alles vieren. Elk succes, elke uitdagende periode, elke verjaardag, elke vrijdag, alles. We sluiten een drukke tijd goed met elkaar af en leggen extra nadruk op alles wat er goed gaat. Het zorgt voor een positieve sfeer, maar ook voor heel veel leuke herinneringen die we maken tijdens de gezamenlijke etentjes en borrels.

Stuur Hannah een bericht

Onze verwachtingen van jou

 • Motivatie: Je toont je gedreven en verantwoordelijk om je werk goed uit te voeren en hier beter in te worden.

 • Collegialiteit: Je draagt bij aan het gezamenlijk resultaat door je op te stellen als teamspeler.

 • Inhoud: Je bent als vakspecialist in staat continue kwaliteit te leveren door (technische) ideeën en feiten op heldere wijze te presenteren.

 • Klantgericht: Je handelt proactief, professioneel en betrokken om de beste dienstverlening te bieden. Je bent in staat langdurige zakelijke relaties op te bouwen.

 • Commercie: Je toont zakelijk inzicht, gericht op het behalen van resultaat voor de klant en Ugoo.

 • Werkorganisatie: Je organiseert je werk effectief om je doelen te kunnen bereiken en grijpt in wanneer nodig.

Jouw toekomstperspectief

Junior Consultant Medior Consultant Senior Consultant
Je ontwikkelt je in deze fase tot zelfstandig consultant. Een young professional. Je leert klanten én projecten te managen, overtuigende technische aanvragen te schrijven en nieuwe klanten te acquireren. Je wordt hierin begeleid door ervaren consultants, waarbij je steeds zelfstandiger wordt. Je neemt nu zelf startend collega’s mee op sleeptouw. Je leert te begeleiden, om elke klant kwaliteit te leveren. In deze fase ontwikkelen consultants vaak een specialisatie binnen het werk, hier ontstaan de saleskoning(in)en, technische legends, duurzaamheidsgoeroes en project specialisten. Je bent volledig in control over je werk als consultant en begeleider. Met je ervaring ben je een sparringpartner voor collega’s en denk je actief mee over de strategie en doelen van Ugoo. Je trekt hierbij verantwoordelijkheden naar je toe, om Ugoo nóg beter, groter en leuker te maken.
Van starter tot zelfstandig. Van zelfstandig tot expert. Van expert tot bedrijfsbrede impact.
1,5 tot 2 jaar 2 tot 3 jaar 3 tot 5 jaar
Afbeelding van Hannah Kistemaker en Maarten Robbers.

Een werkdag in beeld

Wat doet een junior consultant bij Ugoo precies? Laten we je een concrete klantcasus voorleggen. Zie je jezelf dit ook al doen?

Een gemiddelde werkweek

Wat doe je allemaal in een reguliere week? Hieronder een snapshot van de agenda van Claire (Junior Consultant).

De agenda van Claire Opsteyn, informatief.

Reageren

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel of je wil dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!

Solliciteer direct via de button hieronder! Dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.

Heb je eerst een vraag? Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen via recruitment@ugoo.nl of 020-3655531.

Afbeelding van het sollicitatieproces van Ugoo.

Afbeelding van Danny van WIjk, WBSO-consultant Innovatie, decoratief.

Wat doet een Consultant?

Danny is in 2022 gestart bij Ugoo en deelt zijn ervaringen.

Na het afronden van mijn studie ben ik in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging uitgekomen bij Ugoo. Waarom? Innovatie, vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en plezier. Dat zijn begrippen die bovenaan de vacature staan. Al vóór het eerste kennismakingsgesprek was ik enthousiast en dacht ik: hier moet ik voor gaan. Ik ben in september 2022 gestart als Consultant Innovatie in Amsterdam en deel ik graag met je hoe ik dit heb ervaren.

Afbeelding met personen in blauw t-shirt, met tekst

Case: Betty Blocks

Het Betty Blocks platform is een no-code tool dat het bouwen van complexe applicaties binnen vier weken garandeert zonder het schrijven van code. Dit is te danken aan de visuele interface waarin gebruikers met blokjes (functionaliteiten) en lijntjes (communicatie ertussen) op visuele wijze hun eigen applicatie kunnen bouwen.

Afbeelding van Conmeq laadwagen, decoratief.

Case: Conmeq

Pieter vertelt over de nieuwe X-serie van Conmeq, waarvoor zij DEI+ subsidie hebben ontvangen. Lees hier over het bedrijf, het project en de samenwerking!

Reageren

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel of je wil dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!

Solliciteer direct via de button hieronder! Dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.

Heb je eerst een vraag? Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen via recruitment@ugoo.nl of 020-3655531.