Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Werkwijze

Wij werken op no cure-no pay basis. Zo is samenwerken met Ugoo zonder financiële risico’s. Bovendien ben je ervan verzekerd dat wij alles doen voor een maximaal resultaat.

Afbeelding van muismat met Ugoo logo en hand van vrouwelijke WBSO consultant.

Stappenplan werkwijze

Stap 1: Kosteloze subsidiescan

Bij de eerste (telefonische) kennismaking voeren we vrijblijvend en kosteloos een subsidiescan uit, waarbij we de voornaamste activiteiten en investeringen doorlichten. Uit de scan komen subsidiemogelijkheden naar voren. Deze nemen we met je door, inclusief bijbehorende administratieve verplichtingen. Wil je gebruikmaken van de betreffende subsidieregeling? Dan stellen wij de gehele aanvraag op.

Stap 2: Vervolgafspraak

Wij komen langs op locatie of plannen een Teams meeting in om de besproken mogelijkheden verder uit te werken. Tijdens dit gesprek verzamelen wij informatie die van belang is voor de gekozen subsidietrajecten.

Stap 3: Subsidie aanvragen

Nadat we alle informatie hebben verzameld, gaan wij aan de slag met het schrijven van de aanvraag. Na inhoudelijk akkoord op de aanvraag dienen wij deze in bij de subsidieverstrekker. De beoordelingstermijn van de meeste subsidies ligt tussen de één en vier maanden.

Stap 4: Subsidie ontvangen & verantwoorden

Wij handelen alle correspondentie af met de subsidieverstrekker, begeleiden bij de inrichting van administraties en bieden inhoudelijke ondersteuning bij bezwaarprocedures en periodieke controles. Zo zorgen wij voor maximaal resultaat en volledige compliance.

Ze nemen ons vrijwel al het werk uit handen, en ze zitten ons achter de broek als er weer een deadline aankomt. Wij hoeven niets te onthouden en bijna nergens over na te denken, en dat is fantastisch. Wij willen ondernemen, niet wakker liggen over subsidiedeadlines.
TalkJS

Meer weten?

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennis maken?