Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Anne, consultant innovatie en duurzaamheid!

Assertief, ambitieus, nieuwsgierig en gemotiveerd zijn de voornaamste karaktereigenschappen die mij omschrijven.

Stuur Anne een bericht
Foto van Anne Babijn, consultant innovatie, WBSO subsidie, duurzaamheidssubsidies.

Achtergrond

Met mijn achtergrond in Medical Engineering en ervaring met programmeren, ben ik gespecialiseerd in subsidies die gericht zijn op technologische innovatie. Naast innovatie, heb ik mij gespecialiseerd in alle subsidies gerelateerd aan duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan de meest vernieuwende ontwikkelingen op het gebied circulariteit, maar ook aan simpelere ingrepen zoals het installeren van LED-verlichting. Naast de inhoudelijke kennis die ik heb opgedaan, ben ik hoog over betrokken bij de procesvoering en procesverbetering als het gaat om alle subsidieregelingen in het kader van innovatie, duurzaamheid, HR en kredieten.

Expertise

Ik heb een achtergrond in Medical Engineering, met een focus op de techniek. Vanuit daar heb ik tevens ervaring opgedaan met programmeren. Vanuit deze ervaring denk ik graag mee over de complexe programmeer-technische vraagstukken waar mijn klanten zich mee bezig houden. Mijn expertise zet ik vervolgens in door de vereiste vertaalslag te maken naar de subsidieverstrekker om de slaagkans te verhogen. Zo hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan de meest innovatieve ontwikkelingen van Nederland!

Persoonlijk

Ik werk als consultant Innovatie en Duurzaamheid in Amsterdam. Assertief, ambitieus, nieuwsgierig en proactief zijn de voornaamste karaktereigenschappen die mij omschrijven. Deze eigenschappen pas ik toe om ervoor te zorgen dat er geen subsidiekansen onbenut blijven.

Oorspronkelijk kom ik uit Vlissingen, maar woon momenteel samen met mijn vriend aan de Zaanse Schans. Verder sport ik regelmatig, om zo alle gezellige hapjes en drankjes te compenseren.

Stuur Anne een bericht

Word collega van Anne

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.