Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

SJJ SOLUTIONS

SJJ Solutions B.V. ontwikkelt, produceert en verkoopt medische innovaties met het doel om de zorg efficiënter te maken en geneesmiddelenverspilling te beperken.
Afbeelding van een ingezoomd oog, decoratief.

Zero Residual™ concept 2.0

Een van de ontwikkelingen van SJJ Solutions is een spuit/naaldcombinatie specifiek voor intravitreale injecties, ofwel injecties in het oog. Vermindering van gezichtsscherpte en specifiek natte Leeftijdsgebonden maculadegeneratie (LMD) heeft een enorme maatschappelijke impact; het leidt tot minder participatie in de maatschappij en een grotere (specialistische) zorgvraag. Medicatie voor deze aandoening is duur en het voorkomen van spillage kan de behandelkosten aanzienlijk verminderen.

Afbeelding van innovatieve injectienaald van SJJ Solutions, decoratief.
De Zero Residual™ 0.2mL Silicone Oil-free syringe

Het Zero Residual™ concept 2.0 van SJJ Solutions is specifiek ontwikkeld om behandelingen met kleine volumes met hoge nauwkeurigheid en zeer laag medicijnspillage te injecteren. Door deze ontwikkeling geniet de zorgprofessional van een hogere nauwkeurigheid van afmeten en injecteren, de patiënt van een verbeterde behandelervaring door minimale afgifte van deeltjes (waaronder siliconenolie) en de apotheek van de mogelijkheid om op medicatiekosten te besparen.

Met deze innovatie beoogt SJJ Solutions B.V. de zorgkosten voor intravitreale injecties met ten minste 25% te reduceren.

Afbeelding met diversie injectienaalden van SJJ Solutions, decoratief.
De verschillende producten van SJJ Solutions

Kansen voor West III

SJJ Solutions heeft uit het Europees Fonds voor Regionale ontwikkeling van Kansen voor West ca. €150.000 subsidie gekregen voor de ontwikkeling van het Zero Residual™ concept 2.0.

“Door deze bijdrage uit het EFRO-fonds kan SJJ Solutions bijdragen aan duurzame, toekomstbestendige zorg met een innovatie die al veel interesse geniet uit de markt”
Jasper Schootstra, CEO SJJ Solutions

Samenwerking met Ugoo

Als innovatieve startup met een grote maatschappelijke bijdrage maakt Solutions aanspraak op veel subsidies. Ugoo is al sinds 2019 strategisch partner van SJJ Solutions op het gebied van subsidieverwerving. Deze samenwerking heeft geleid tot een jaarlijkse WBSO toekenning, een MIT-Haalbaarheid en de EFRO Kansen voor West III subsidie.

Logo van SJJ Solutions

Foto van Joost Jansma.

Dit is Joost, Consultant Duurzaamheid!

Ik ben gedreven om impact te maken en optimistisch in mijn zoektocht naar een rechtvaardigere en duurzamere maatschappij.

Stuur Joost een bericht