Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Wouter, consultant innovatie!

Als consultant zoek ik continu naar nieuwe financieringsmogelijkheden en subsidies voor innovatieprojecten van mijn (toekomstige) klanten.

Stuur Wouter een bericht
Afbeelding van Wouter Veldkamp, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, Subsidieadvies.

Achtergrond

Met een achtergrond in ‘management of innovation’ weet ik bij veel klanten de juiste snaar te raken voor constructieve gesprekken, met een duidelijk doel voor ogen: de juiste subsidie voor de juiste innovatie.

Expertise

Als consultant zoek ik continu naar nieuwe financieringsmogelijkheden en subsidies voor innovatieprojecten van mijn (toekomstige) klanten. Wat ik hier zo leuk aan vind, is dat ik dagelijks aan de voorkant met innovatie bezig ben en medeverantwoordelijkheid draag voor de financiering van zeer uiteenlopende innovatieve projecten, met name op het gebied van software- en fysieke productontwikkeling.

Ik haal veel energie en inspiratie uit de steeds wisselende dynamieken binnen start-ups, scale-ups, het MKB en grootbedrijf – allen vertegenwoordigd in mijn klantenportfolio.

Binnen Ugoo heb ik naast IT en innovatie nog twee andere invloedssferen: Personeel & Opleiding en subsidieregelingen die hieraan raken.

Persoonlijk

Ik woon in Amsterdam en werk aldaar bij Ugoo sinds januari 2016. Inmiddels ben ik Senior Consultant Innovation & Funding, zoals we dat zo mooi hebben genoemd. In die rol probeer ik altijd op een ontspannen en oprechte wijze contact te maken met collega’s en klanten. Ik ben weleens ontwapenend genoemd. Zelf vind ik gedoseerde humor een fijne manier om soms spannende situaties wat luchtiger te maken. Dit combineer ik met geduld en een flexibele werkinstelling, waardoor collega’s niet snel tevergeefs een beroep zullen doen op mijn hulp of bijdrage.

In mijn vrije tijd sport ik veel. Drie keer in de week circuit training en soms padel of tennis in de avonduren. Daarnaast houd ik van schaken, sigaren, geschiedenis en whisky.

Stuur Wouter een bericht

Word collega van Wouter

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.