Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Danny, consultant innovatie!

Ik beschouw mezelf als een betrouwbaar en behulpzaam persoon die lekker zichzelf blijft.

Stuur Danny een bericht
Foto van Danny van Wijk, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, Subsidieadvies.

Achtergrond

Mijn interdisciplinaire achtergrond biedt mij de veelzijdige basis die ik in mijn rol als consultant nodig heb. Werken met mensen en organisaties zijn mijn passie, vandaar mijn specialisatie in technische en sociale wetenschappen.

Expertise

In mijn rol als consultant ontzorg ik organisaties bij het aanvragen van innovatiesubsidies. Ik leer jou en je organisatie kennen en denk graag mee over hoe je ambities kunnen worden verwezenlijkt. Mijn ondersteunende rol zorgt ervoor dat jij je volledig kan focussen op je primaire bedrijfsvoering. Iedere klantcase verschilt maar mijn professionele, gestructureerde werkhouding resulteert in passende, tot in de puntjes verzorgde subsidieaanvraag die bij jouw organisatie past!

Persoonlijk

Ik ben werkzaam als Consultant Innovatie in Amsterdam. Ik beschouw mezelf als een betrouwbaar en behulpzaam persoon die lekker zichzelf blijft. Ik help anderen graag met het vinden van een doelgerichte en creatieve oplossing. Daarbij ben ik geduldig en vraag ik zoveel mogelijk om een goed beeld te krijgen van de situatie en oplossingswensen.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de sportschool, houd ik van reizen en kan ik enorm genieten van goede muziek.

Stuur Danny een bericht

Word collega van Danny

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.