Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Ugoo consultants in overleg.

Second Opinion aanvragen

Beantwoord de 3 vragen zodat we de beste consultant aan je kunnen toewijzen!

Second Opinion

Niet tevreden over jouw huidige subsidietraject? Heb je een vragenbrief ontvangen? Of maak je gebruik van een intermediair, maar heb je het idee dat je veel zelf moet doen of er niet alles uithaalt? Maak gebruik van onze second opinion service en ontdek het verbeterpotentieel. Geheel kosteloos en vrijblijvend!

Jij benut alle subsidiekansen. Toch?

Op dit moment loopt jouw subsidietraject naar behoren. Tenminste, daar ga je vanuit. Maar weet je ook 100% zeker dat jij er alles uit haalt, zonder dat je hier zelf continu achteraan moet gaan? Dat zoeken wij graag voor je uit. 

Met onze second opinion service ontdekken we samen jouw mogelijke verbeterpotentieel. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Waarom een second opinion?

Een subsidietraject brengt allerlei verplichtingen met zich mee. In de praktijk blijkt vaak dat deze niet helemaal duidelijk zijn, waardoor men niet echt weet waar men mee bezig is. Zo ligt bij WBSO de focus vaak op het aanvragen van uren, maar niet op het bijhouden van de administratie. Daarnaast wordt er vaak te weinig aandacht besteed aan het opzetten en inrichten van het proces, waardoor er niet aan compliance voorwaarden wordt voldaan. Dit kan leiden tot het ontvangen van een vragenbrief en uiteindelijk een verminderde subsidieopbrengst.

Tijdens onze second opinion gaan we met je in gesprek over de werkzaamheden die in aanmerking komen voor subsidie. We nemen je project door en kijken hoe de administratie wordt bijgehouden. Ten slotte maken we een potentieel berekening, zodat we samen zien of het beter kan.

Een afspraak vindt plaats met twee Ugoo consultants. Tijdens het gesprek analyseren we jouw huidige:

  • Subsidietrajecten: welke trajecten lopen er?

  • Administratie: voldoet dit nog aan alle eisen?

  • Bedrijfsactiviteiten: waar liggen (onbenutte) subsidiekansen?

Dit kan zowel op regionaal, nationaal en internationaal niveau zijn. Zo weet jij waar jouw bedrijf in 2023 én de komende jaren aan toe is.

Uitkomst second opinion

Overstappen leidt vaak tot een aanmerkelijk hogere subsidietoezegging of een betere administratie. Met onze second opinion service maken wij een inventarisatie van de concrete voordelen voor jouw onderneming. Het begint met een telefoongesprek. Dit kost, los van een paar minuten, niets. Mocht alles piekfijn in orde zijn, dan laten we je dit ook weten!

Waarom Ugoo?

Wij bieden volledige ontzorging en zijn een proactieve partner die het subsidielandschap nauwlettend in de gaten houdt. Wij hanteren een werkwijze die significant meer opbrengsten genereert. Deze aanpak leidt tot een maximale en lange-termijn benutting van alle relevante subsidiekansen.