Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Timo, directeur!

Vrijheid, ondernemerschap en successen geven mij energie.

Stuur Timo een bericht
.

Achtergrond

Sinds 2017 haal ik ontzettend veel plezier uit mijn werk bij Ugoo. Dit komt door de gave projecten die we van dichtbij meemaken; van de ontwikkeling van een nieuwe 3D-printer tot de meest geavanceerde AI-modellen voor zelfrijdende auto’s. Daarnaast vind ik de adviserende rol die we hebben erg leuk. We adviseren onze klanten en vertalen complexe materie naar een duidelijk verhaal.

Expertise

Binnen ons veelzijdige team ben ik gespecialiseerd in het aanvragen van verschillende innovatie- en duurzaamheidssubsidies. Bedrijven zien door de bomen vaak het bos niet meer qua subsidies. Ik vind het in zulke gevallen leuk om alle kansen op een rijtje te zetten, draagvlak te creëren bij alle betrokkenen en samen het maximale resultaat te realiseren. Het klinkt misschien gek, maar zelfs het samen inregelen van de administratie vind ik leuk.

Persoonlijk

Vrijheid, verantwoordelijkheid en ondernemerschap zijn belangrijke waarden voor mij. Als directeur ben ik verantwoordelijk voor de groei van ons klantenbestand, waarbij ik geloof dat we vooral groeien door het hoog houden van de kwaliteit van onze dienstverlening. Met een gezonde kritische en resultaatgerichte houding maak ik me hier iedere dag hard voor.

Vanuit Utrecht pendel ik tussen onze twee kantoren in Amsterdam en Eindhoven. Die afwisseling vind ik leuk. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek (althans, dat probeer ik) hardloper die graag aan een marathon meedoet. Ik hoop voor mijn veertigste – ik heb dus nog wel even – een Six Star Medaille in mijn handen te hebben!

Stuur Timo een bericht

Word collega van Timo

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.