Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Dirk, consultant innovatie!

Leergierig en nieuwsgierig naar innovatie en techniek, dat hoort bij mij.

Stuur Dirk een bericht
Afbeelding van Dirk Wolterink, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, DEI+, Subsidieadvies.

Achtergrond

Met mijn achtergrond in innovatie management en technische bedrijfskunde denk ik ook graag mee over innovatieprocessen en businessmodellen. Ik vraag graag door naar het grotere plan en focus mij op de lange termijn. Ik ga ervoor om groei van onze klanten mee te maken en te ondersteunen.

Expertise

Mijn brede ori├źntatie op het gebied van technische software- en fysieke productontwikkeling vormen een brede basis voor mijn werk als consultant. Hiermee ben ik in staat om zowel in te zoomen op de techniek en de uitdagingen van de ontwikkeling, als het grotere plaatje achter de ontwikkelingen te ontdekken.

Samen met mijn klanten weet ik hierdoor de kansen te identificeren en te benutten in het gehele financierings- en subsidielandschap. Wat ik daarbij belangrijk vind is dat de subsidie of overige regeling in combinatie met de aanvraag die ik opstel past bij de roadmap en behoeften van mijn klanten en niet andersom. Zo voorkom ik dat mijn klanten lasten op het gebied van administratie of overige verantwoording ondervinden en zich kunnen focussen op het ontwikkelen.

Persoonlijk

Als sociaal persoon vind ik het altijd interessant om nieuwe mensen te ontmoeten en te horen over hun visie en nieuwe innovatieve idee├źn. In mijn rol als consultant bij Ugoo vind ik het dan ook geweldig om zo dicht bij de daadwerkelijke innovatie van onze klanten te staan. Dit geeft mij inspiratie en de drive om de complexe innovatieprojecten van onze klanten te doorgronden en bij te dragen aan het realiseren van concrete financiering- en subsidiekansen.

Stuur Dirk een bericht

Word collega van Dirk

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.