Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Mike, consultant innovatie!

Op een kritische, nauwkeurige en doelgerichte manier samen met de klant ontdekken welke subsidiemogelijkheden de meeste groeipotentie hebben, is wat mij enthousiast maakt als consultant.

Stuur Mike een bericht
Mike van de Wijngaart, Consultant Innovatie en Duurzaamheid, WBSO, Ugoo.

Achtergrond

Jezelf blijven ontwikkelen, uitdagen en buiten de comfort-zone begeven is iets wat bij mij goed terug te zien is door de jaren heen. Na opgegroeid te zijn in het zuiden van het land, drie jaar in Texas te hebben gestudeerd en een half jaar in Singapore te hebben gewoond, ben ik mij steeds verder gaan specialiseren op het gebied van business development, digitalisering en innovatie. Met een Master Entrepreneurship & Innovation op zak kan ik mij als consultant goed inleven in verschillende situaties waarin onze klanten zich begeven. Niet de weg van de minste, maar juist met de meeste weerstand kiezen. Daar zit de meeste groei en dat enthousiasmeert mij.

Expertise

Als consultant bij Ugoo kijk ik samen met klanten naar de kansen om innovatie (nog meer) mogelijk te maken. Ik werk graag op een gestructureerde wijze, waarbij mijn focus ligt op effectiviteit en het leveren van kwaliteit. Ook het persoonlijk contact met klanten en collega's vind ik erg belangrijk. Met mijn achtergrond op het gebied van Entrepreneurship & Innovation word ik enthousiast om andere bedrijven te helpen met het mogelijk maken van nieuwe (technologische) ontwikkelingen en samen verdere doorgroeimogelijkheden te ontdekken.

Persoonlijk

Buiten het werk dat ik als Consultant Innovatie in Amsterdam doe, daag ik mezelf graag op sportief gebied uit. Zo heb ik vroeger mijn zwarte band karate behaald en sta ik tegenwoordig fanatiek in de sportschool. Ik reis ook graag en vind het erg leuk om mijn ‘creatieve brein’ verder te ontwikkelen met het maken en editen van video's.

Mijn vrienden zouden mij omschrijven als een optimistisch en nauwkeurig persoon. Iemand die altijd een stapje verder durft te gaan, kritisch blijft maar ook in is voor gezelligheid. Ik ben een sociaal persoon en je kan mij altijd warm maken voor een lekker middagje op het terras. De balans tussen ontspannen en hard werken vind ik belangrijk en een essentieel streven in het leveren van kwaliteit als consultant bij Ugoo.

Stuur Mike een bericht

Word collega van Mike

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.