Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Max, consultant innovatie!

Als Consultant Innovatie richt ik mij met name op innovatieregelingen in de IT-sector.

Stuur Max een bericht
Afbeelding van Max Kikken, WBSO-consultant, WBSO, subsidie, Innovatiebox.

Achtergrond

Met een academische achtergrond in de Innovatiewetenschappen en mijn opgedane ervaring bij Ugoo beschik ik over de juiste kennis die nodig is om R&D-ontwikkelingen te bespreken, bedrijfs- en subsidiekansen te verkennen én te verzilveren. Dit heeft geleid tot een divers en tevreden netwerk aan (IT-)ondernemingen die ik de afgelopen periode met veel plezier heb geholpen op weg naar subsidiesucces.

Expertise

Als Consultant Innovatie richt ik mij met name op innovatieregelingen in de IT-sector. Tijdens mijn studie heb ik programmeerervaring opgedaan en een focus gehad op Digital Business. Deze praktijkervaring en specialisatie zorgt ervoor dat ik goed kan schakelen tussen business en IT. Want innovatiesubsidies op het gebied van IT zijn toch nét een andere tak van sport.

Persoonlijk

Ik ben werkzaam als Consultant Innovatie in Amsterdam. Ik zie mezelf als een breed geïnteresseerd persoon die altijd open staat voor een inhoudelijk (en af en toe een minder inhoudelijk) gesprek, waarbij ik de dialoog aanga en de optiek van mijn gesprekspartner niet uit het oog verlies.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met films en documentaires, sla ik graag een balletje op de squashbaan of volg ik een boksles. Daarnaast lees ik graag over geschiedenis, wetenschap, noem het maar op!

Stuur Max een bericht

Word collega van Max

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.