Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Maarten, directeur!

Ik neem graag de volledige regie in elk traject, zodat mijn klant kan leunen op mijn vakkennis.

Stuur Maarten een bericht
Afbeelding van Maarten van Hoorn, WBSO-consultant, HR-manager, WBSO, subsidie, Innovatiebox, MIT-subsidie.

Achtergrond

Ik leid een dubbelleven bij Ugoo. In mijn ene leven werk ik als allrounder vanuit onze vestiging in Amsterdam. In mijn 10 jaar bij Ugoo heb ik ruime ervaring opgedaan met veel verschillende subsidieregelingen en heb ik een waardevolle band opgebouwd met mijn klanten. Ik neem graag de volledige regie in elk traject, zodat mijn klant kan leunen op mijn vakkennis. Ik ben van nature relatiegericht, waardoor ik veel waarde hecht aan open en directe communicatie. Hoe beter ik mijn klant ken, hoe beter ik mijn werk kan doen.

Expertise

In mijn andere leven binnen Ugoo ben ik directeur. Ik richt me binnen ons vierkoppig management team op de mensen binnen de organisatie. Zo houd ik me bijvoorbeeld bezig met recruitment en begeleiding van ervaren collega’s. Ik zie mezelf als een coachende leidinggevende, met als doel iemand zelfstandig keuzes te laten maken. Ik stel daarom graag vragen om aan het denken te zetten, in plaats van antwoorden te geven. Ik voel me verantwoordelijk voor en betrokken met de mensen om me heen.

Persoonlijk

Ik haal naast werk veel energie uit het samen muziek maken met mijn band, dan maak ik mezelf wijs dat ik even een rockster ben. Een fijn contrast met het echte familieleven; niets mooier dan met mijn vrouw en drie jonge kindjes door “ons” Haarlem te struinen.

Stuur Maarten een bericht

Word collega van Maarten

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.