Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Joost, consultant duurzaamheid!

Ik ben gedreven om impact te maken en optimistisch in mijn zoektocht naar een rechtvaardigere en duurzamere maatschappij.

Stuur Joost een bericht
Afbeelding van Joost Jansma, Consultant Duurzaamheid, man in zakelijke kleding, DEI+, duurzaamheidssubsidies.

Achtergrond

Met grote stappen naar een kleine voetafdruk – dat is mijn motto. Ik hou me graag bezig met duurzame ontwikkeling in de breedste zin: hoe kunnen we innoveren, waarde creëren en bijdragen aan (sociaal) maatschappelijke transities, in lijn met klimaatdoelstellingen. Met mijn technische achtergrond maak ik mij complexe technische vraagstukken snel eigen en ontbreekt mij het niet aan intrinsieke motivatie om ambitieuze verduurzamingsplannen tot realiteit te brengen.

Expertise

Ik ben gedreven om impact te maken en optimistisch in mijn zoektocht naar een rechtvaardigere en duurzamere maatschappij. Het is mijn ambitie een bijdrage te leveren aan de transitie naar een koolstofarme economie en hier kan ik als consultant duurzaamheid & innovatie invulling aan geven door innovatieve projecten op het gebied van (hernieuwbare) energie, CO2-reductie en circulariteit te adviseren in subsidiemogelijkheden.

Persoonlijk

De beste ideeën verzin je niet alleen! Samen met ondernemers kansen verkennen en tot de beste projectinvulling te komen geeft mij energie. Buiten werktijd haal ik inspiratie uit boeken, muziek, film en breng ik zo veel mogelijk tijd in de buitenlucht door met wandelen, fietsen en tennissen.

Stuur Joost een bericht

Word collega van Joost

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.