Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

David, consultant innovatie!

Mijn doel is om onze klanten te ontzorgen en hen de ruimte te geven om zich te concentreren op wat ze het beste doen: innoveren. Mijn aanpak wordt gekenmerkt door een optimistische en resultaatgerichte instelling.

Stuur David een bericht
.

Achtergrond

Mijn reis begon in de wereld van Internationaal Toerisme en vervolgens Business Management en Marketing, maar al snel voelde ik de drang om mijn horizon te verbreden. Na het afronden van mijn master in Strategisch Management, koos ik bewust voor een richting die me nog meer uitdaagde: Consultancy. Mijn nieuwsgierige aard en het idee dat alles sneller, effici├źnter en innovatiever kan, hebben mij hier gebracht. Bij Ugoo krijg ik dan ook de kans om voor een breed scala aan klanten en met diverse projecten betrokken te zijn bij de financieringsmogelijkheden voor innovatieve ontwikkelingsinitiatieven. Daarnaast krijg ik de ruimte om mij te verdiepen in projecten met een aanzienlijke maatschappelijke impact, zoals m.b.t. de energietransitie of duurzaamheid in de landbouw.┬á

Expertise

Als consultant bij Ugoo heb ik het voorrecht om bedrijven te helpen bij het ontdekken en benutten van subsidies en financieringsmogelijkheden die cruciaal zijn voor hun ontwikkelingsprojecten. Mijn doel is om onze klanten te ontzorgen en hen de ruimte te geven om zich te concentreren op wat ze het beste doen: innoveren. Mijn aanpak wordt gekenmerkt door een optimistische en resultaatgerichte instelling. Of het nu gaat om het verkennen van nieuwe subsidiemogelijkheden, het finetunen van bestaande subsidieprogramma's zoals de WBSO en de Innovatiebox, of het bieden van strategisch advies over het gehele subsidieproces en bijbehorende compliance. Ik sta klaar om mijn klanten te ondersteunen en te begeleiden.

Persoonlijk

Hoewel ik niet in Breda ben geboren en getogen, voel ik mij helemaal thuis in het zuiden. Daarom heb ik mij aangesloten bij het kantoor van Ugoo in Eindhoven. Mijn energieke en eigenwijze karakter zorgt ervoor dat ik altijd in beweging ben, maar gelukkig kan ik mijn nieuwsgierigheid en flexibiliteit ook inzetten om goed samen te werken met anderen.

Stuur David een bericht

Word collega van David

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.