Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Carlo, consultant innovatie!

Persoonlijk heb ik veel affiniteit met techniek, waardoor ik naast mijn interesse in mensen en bedrijven ook het technische verhaal van innovaties snel kan volgen en begrijpen.

Stuur Carlo een bericht
Afbeelding van Carlo Hooijen, Consultant Innovatie, Subsidieadvies, WBSO, Innovatiebox.

Achtergrond

Gedurende mijn master Business Administration heb ik mij gespecialiseerd in strategie en organisatie. Hierbij stond o.a. het begrip “innovatie” centraal. Bedrijven kunnen zonder innovatie simpelweg niet langdurig concurreren. Vanuit deze optiek help ik dan ook graag met het binnen halen van de juiste innovatiesubsidies, dit zodat onze klanten succesvoller kunnen zijn in het uitvoeren van hun plannen. 

Expertise

Persoonlijk heb ik veel affiniteit met techniek, waardoor ik naast mijn interesse in mensen en bedrijven ook het technische verhaal van innovaties snel kan volgen en begrijpen. Dit stelt mij in staat om beter in te spelen op de specifieke (technische) innovatie eigenschappen van klanten.

Persoonlijk

Ik ben na het afronden van mijn opleiding begonnen bij Ugoo als Consultant Innovatie. Dit doe ik vanuit het kantoor in Amsterdam. Van nature ben ik een positief, behulpzaam en flexibel persoon. Ook ben ik analytisch sterk aangelegd waardoor ik snel tot de kern van complexe vraagstukken kan komen.

In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden, zit ik met enige regelmaat op het water of sta ik in de sportschool. Ook hou ik van koken, uit eten gaan en ben ik gepassioneerd door sport; zo volg ik graag voetbal en de formule 1.

Stuur Carlo een bericht

Word collega van Carlo

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.