Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Benny, directeur!

Ons hoogopgeleide team naar successen leiden en deze geweldige mensen stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen, is voor mij de kers op de taart.

Stuur Benny een bericht
Foto van Benny Douwenga, Managing Consultant, WBSO, Innovatiebox.

Achtergrond

Vanuit onze vestiging in Amsterdam zet ik mijn brede kennis van techniek, subsidies en fiscaliteit in om onze klanten van financiële middelen te voorzien ten gunste van groei en innovatie. Ons hoogopgeleide team naar successen leiden en deze geweldige mensen stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen, is voor mij de kers op de taart.

Persoonlijk

Een passie voor innovatie, maximaal presteren en een natuurlijke drang naar efficiëntie typeren mij als geen ander. Ik haal enorm veel energie uit het behalen van successen, vooral wanneer dit samen met klanten en collega’s gebeurt.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met de techniek van auto’s en motoren. Ook creëer ik graag dingen en onderneem ik veel met mijn gezin met twee prachtige dochters.

Stuur Benny een bericht

Word collega van Benny

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.