Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Sven, consultant innovatie!

Een portie ondernemerschap, enthousiasme en lef helpen mij om nieuwe (subsidie)kansen te zien en bedrijven te helpen daar waar nodig.

Stuur Sven een bericht
Foto van Sven Kuijsten, Consultant Innovatie, WBSO.

Achtergrond

Tijdens mijn masteropleiding Innovation & Entrepreneurship in Nijmegen heb ik mij beziggehouden met het ontwikkelen van verschillende innovaties. Ik heb dan ook een grote passie voor innovatie, hetgeen trouwens meer betekent dan het simpelweg ontwikkelen van nieuwe producten en services. Innovatie kan namelijk ook betrekking hebben op het vinden van nieuwe manieren om problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan. Met mijn kennis en kunde ondersteun ik bedrijven met het lanceren van innovaties, om zo bij te kunnen dragen aan een inventiever en duurzamer Nederland.

Expertise

Dankzij mijn ervaring in het bedrijfsleven beheers ik het innovatieproces van A tot Z. Dit betekent dat ik nieuwe innovaties weet te doorgronden en te analyseren. Een portie ondernemerschap, enthousiasme en lef helpen mij om nieuwe (subsidie)kansen te zien en bedrijven te helpen daar waar nodig. Hierdoor weet ik snel te handelen en kan ik de klant volledig ontzorgen.

Persoonlijk

Momenteel ben ik woonachtig in het mooie Eindhoven en werkzaam als consultant bij Ugoo op de vestiging in Strijp-S. Ik ben een sociale Bourgondiër die zeker niet vies is van een speciaal biertje. Naast mijn werk, ben ik actief in het verenigingsleven. Zo ben ik druk in de weer met ‘De Grootste Theaterparade Van Het Jaar’ op de laatste zondag van augustus. Samen met 16 andere verenigingen verzorgen we een rollend theaterspektakel door de straten van Heeze. Ook kun je mij tegenkomen in het Philips Stadion, om daar onze mooie club aan te moedigen.

Stuur Sven een bericht

Word collega van Sven

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.