Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Maurice, consultant innovatie!

Een drive om elke dag iets nieuws te leren en een passie voor innovatie en technologie kenmerken mij.

Stuur Maurice een bericht
.

Achtergrond

Een drive om elke dag iets nieuws te leren en een passie voor innovatie en technologie kenmerken mij. Met een solide academische achtergrond in Business Administration, waarbij ik me heb gespecialiseerd in innovatie en digitalisatie, ben ik mijn professionele reis begonnen in de bancaire sector. Mijn passie voor technologie en duurzaamheid leidde me echter al snel naar Ugoo, waar ik begonnen ben als consultant innovatie.

Expertise

Mijn natuurlijke affiniteit met zowel IT als business helpt mij als consultant innovatie de link te leggen tussen deze twee werelden. Een passie voor technologie en innovatie drijft me voortdurend om grenzen te verleggen en samen met de klant innovatieve oplossingen te zoeken. Als innovatie-expert ben ik voortdurend op zoek naar manieren om organisaties te begeleiden bij innovatievraagstukken en het maximaliseren van hun potentieel. Mijn expertise omvat een breed scala aan gebieden, waaronder digitale transformatie, de naadloze integratie van business en IT, en het verkennen van de nieuwste technologie├źn zoals blockchain en kunstmatige intelligentie.

Persoonlijk

Naast mijn werk in Amsterdam, beschouw ik deze stad ook als mijn thuis. Buiten kantooruren ben ik het liefst te vinden in de sportschool, waar ik mijzelf zowel fysiek uitput als mentaal oplaad, of geniet ik ervan tijd te spenderen met mijn familie en vrienden. Echter zit ik net zo lief thuis op de bank met een boek, een boeiende film of een goede game.

Stuur Maurice een bericht

Word collega van Maurice

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.