Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Lars, consultant innovatie!

Ik heb van nature een ontspannen uitstraling waardoor men zich vaak snel op zijn gemak bij mij voelt.

Stuur Lars een bericht
Afbeelding van Lars Foppen, WBSO-consultant, WBSO, subsidie, Innovatiebox.

Achtergrond

Tijdens mijn opleiding in Biomedische Wetenschappen en Neurowetenschappen heb ik altijd gedacht dat innovatie zich voornamelijk afspeelt binnen de onderzoekswereld. Hierdoor was ik in de veronderstelling dat ik alleen als onderzoeker bezig kon zijn met innovatie. Dit is echter niet het geval en de laatste stage van mijn opleiding heeft mij laten inzien dat er in Nederland vele subsidiemogelijkheden zijn voor innovatieve projecten, voor zowel start-ups als grote bedrijven. Als consultant bij Ugoo ondersteun ik deze bedrijven bij het aanvragen van subsidies. Op deze manier ben ik alsnog betrokken bij innovatie maar dan niet als onderzoeker.

Persoonlijk

Mijn naam is Lars en ik ben na het afronden van mijn opleiding begonnen als Consultant Innovatie bij Ugoo vanuit de vestiging in Amsterdam. Ik heb van nature een ontspannen uitstraling waardoor men zich vaak snel op zijn gemak bij mij voelt. Dit zorgt over het algemeen voor een prettige en gezonde klantenrelatie. Daarnaast heb ik door mijn opleiding een goed analytisch denkvermogen waardoor ik nieuwe informatie vaak snel begrijp. Hierdoor ben ik goed in staat om samen met de klant kansen te verkennen en mee te denken over het project.

Verder doe ik buiten werk graag een drankje bij vrienden thuis of in de kroeg. Is mijn favoriete vakantie de wintersport. Probeer ik met regelmaat ook in Nederland te sporten en hou ik van films en series die gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal.

Stuur Lars een bericht

Word collega van Lars

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.