Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Open sollicitatie

Zit jouw vacature er niet tussen? Geen probleem!

Kom kennis maken!

Wij zijn Ugoo, een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We ondersteunen onze klanten bij de realisatie van innovatieve en duurzame projecten. We werken voor aansprekende bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. Ons team is hecht, energiek en enthousiast!

Heb jij een eigen idee voor hoe je aan Ugoo wil bijdragen? Onze deuren staan altijd open voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie. Of wil je wat meer van de sfeer proeven? Sluit dan een keer gezellig aan met de lunch!

Solliciteer direct
Foto van Roan Lagemaat.

ROAN OVER WERKEN BIJ UGOO

Als ik aan Ugoo denk, dan denk ik aan Amsterdam en Eindhoven, 30 consultants die gezamenlijk een bijdrage leveren aan een innovatiever en duurzamer Nederland. Een organisatie waarbinnen affiniteit met techniek een gegeven is en het doel van iedere consultant om klanten te helpen met het verkrijgen van subsidies en andere financieringsstructuren zodat zij zich volledig kunnen blijven richten op hun technische en duurzame innovatieprojecten. Als ik aan Ugoo denk, dan denk ik ook aan Ugoo-fit en -fun.

Stuur Roan een bericht