Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Consultant Duurzaamheid & Innovatie

 • 40
 • Amsterdam

Ben jij op zoek naar veelzijdig werk, met ruimte voor eigen keuzes, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende maatschappelijke innovaties? Solliciteer dan nu als junior Consultant Duurzaamheid & Innovatie bij Ugoo in Amsterdam en wij leren je het vak!

Dit ga je doen.

 • Duurzaamheid & Innovatie. Je draagt bij aan de vernieuwingen van onze klanten op gebied van duurzaamheid. Je begeleidt je klanten om hun grensverleggende ambities te realiseren. Je helpt je klanten bij het verkrijgen van financiering hiervoor.

 • Consultancy. Je bent onderdeel van het volledige traject, van de eerste kennismaking, het adviseren van de klant, tot het onderhouden van de relatie. Dit alles in nauwe samenwerking met ervaren collega's, waarbij jij in de lead bent.

 • Commercie. Onder begeleiding van ervaren collega’s voer je verkennende gesprekken met potentiële klanten, waarbij je samen ontdekt hoe jij dit bedrijf ondersteunen. Wees gerust, koude acquisitie besteden we uit.

 • Persoonlijke ontwikkeling. In deze veelzijdige rol ontwikkel je jezelf tot allround consultant. Je leert tech skills om innovaties goed te begrijpen en over te brengen. Je leert communicatieve skills om over verschillende lagen van de organisatie te communiceren, draagvlak te creëren en invloed uit te oefenen. Je leert organisatie skills om te zorgen dat alle trajecten soepel verlopen. We bieden hierbij een uitgebreide onboarding en intensief opleidingstraject met interne colleges en externe trainingen op mooie locaties. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren, met ondersteuning en begeleiding van ervaren collega's. Dat hoeft niet in één keer goed, als je er maar voor gaat. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in je carrière bij Ugoo, waarbij we samen op zoek gaan naar jouw talenten en groeikansen.

 • Collega’s. We zijn een jong en energiek team. We helpen elkaar, leren van elkaar en doen een hoop leuke dingen met elkaar. Naast werken kom je bij ons samen lunchen, ping pongen, borrelen, lachen, taart eten, dansen, padellen en karaoke zingen.

Anne Babijn schudt de hand van een klant.
Afbeelding van groep mensen in kantooromgeving, WBSO, decoratief.

Dit zijn wij.

Ugoo is een vooraanstaand consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven, waar enthousiaste jonge mensen werken die betrokken zijn met elkaar en onze klanten. Het is onze missie om aansprekende bedrijven te helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten, waarmee ze zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We zijn resultaatgericht, ambitieus en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij elke mening telt. Wij ondersteunen een gezonde balans tussen werk en privéleven. We zijn trots op ons bedrijf en de impact die we maken.

Zie onze werken-bij pagina voor filmpjes en achtergrond.

Dit bieden wij.

 • een tijdelijk contract om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling;

 • een intensief onboarding- en opleidingstraject (o.a. tech, commercie, consultancy), met zowel interne als externe trainingen en goede doorgroeimogelijkheden;

 • een marktconform salaris (€2.800,- tot €3.200,-, afhankelijk van je ervaring) met aantrekkelijk perspectief en bonusregeling;

 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel, pensioenregeling, 27 vakantiedagen en mogelijkheid om dagen bij te kopen;

 • een poolauto voor als je zelf met de auto naar een klant moet;

 • een hybride werkplek; je kunt thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor;

 • de leukste werkplek van Nederland dus.

Solliciteer direct
Foto van Joost Jansma.

JOOST OVER WERKEN BIJ UGOO

Door mijn werk bij Ugoo heb ik geleerd om in hele korte doorloop tijden de technische en commerciële vraagstukken van mijn klanten eigen te maken. Je verkrijgt heel snel inzicht in de verduurzamings- en innovatiestrategie van de Rijksoverheid doordat je in korte tijd veel ervaring op doet met verschillende subsidieprogramma’s. Het jonge ambitieuze team van Ugoo met hele diverse achtergronden zorgt ervoor dat je elke dag wat bij leert op het gebied van techniek, financiën en commercie. De verantwoordelijkheid die je krijgt vanaf het moment dat je binnen loopt op kantoor om je eigen pad uit te stippelen is een leerschool in de hoogste versnelling.

Stuur Joost een bericht

Dit ben jij.

Je bent WO-opgeleid (op een technische universiteit is een pré), gepassioneerd over duurzaamheid en de innovaties hierbinnen, sociaal met klanten en collega’s, leergierig om jezelf te ontwikkelen en je neemt graag initiatief; een soort superwoman of -man (in wording) dus. Kennis en ervaring op gebied van subsidies of financiering is niet nodig, we zijn goed in staat je het vak te leren. We geven je de ruimte om deze functie meer gericht op commercie of op innovatie in te vullen.

Jouw toekomstperspectief.

Junior Consultant Medior Consultant Senior Consultant
Je ontwikkelt je in deze fase tot zelfstandig consultant. Een young professional. Je leert klanten én projecten te managen, overtuigende technische aanvragen te schrijven en nieuwe klanten te acquireren. Je wordt hierin begeleid door ervaren consultants, waarbij je steeds zelfstandiger wordt. Je neemt nu zelf startend collega’s mee op sleeptouw. Je leert te begeleiden, om elke klant kwaliteit te leveren. In deze fase ontwikkelen consultants vaak een specialisatie binnen het werk, hier ontstaan de saleskoning(in)en, technische legends, duurzaamheidsgoeroes en project specialisten. Je bent volledig in control over je werk als consultant en begeleider. Met je ervaring ben je een sparringpartner voor collega’s en denk je actief mee over de strategie en doelen van Ugoo. Je trekt hierbij verantwoordelijkheden naar je toe, om Ugoo nóg beter, groter en leuker te maken.
Van starter tot zelfstandig. Van zelfstandig tot expert. Van expert tot bedrijfsbrede impact.
1,5 tot 2 jaar 2 tot 3 jaar 3 tot 5 jaar

Afbeelding van Hannah Kistemaker en Maarten Robbers.

Een werkdag in beeld.

Wat doet een junior consultant bij Ugoo precies? Laten we je een concrete klantcasus voorleggen. Zie je jezelf dit ook al doen?

Zo kun je ons leren kennen.

Zin om bij ons te komen werken als junior Consultant Duurzaamheid & Innovatie omdat dit goed bij je past of wil je dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!

Klik op SOLLICITEREN of neem contact op via recruitment@ugoo.nl, dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.

We staan open voor alle aanmeldingen, in het bijzonder voor collega's die de diversiteit van ons team versterken.

Afbeelding van het sollicitatieproces van Ugoo.