Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Tessa, office manager!

Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende hotels. In deze hectische industrie leer je met veel verschillende mensen omgaan en stel je je altijd dienstbaar op naar de gast.

Stuur Tessa een bericht
Foto van Tessa van Rossum, Office Manager, Subsidieadvies, WBSO.

Achtergrond

Ik heb veel ervaring opgedaan in verschillende hotels. In deze hectische industrie leer je met veel verschillende mensen omgaan en stel je je altijd dienstbaar op naar de gast. Hierbij houd je ook altijd rekening met andere afdelingen. Je eigen werk moet dus altijd op orde zijn. Deze ervaring helpt mij enorm in mijn baan als officemanager. Hier is het belangrijk om snel te kunnen schakelen, meerdere ballen hoog te houden maar altijd beschikbaar te zijn voor zowel klanten als collega’s.

Persoonlijk

In mijn vrije tijd houd ik graag etentjes met vriendinnen waarbij iedereen een ander gerecht maakt. Als ik geen zin heb om zelf te koken vind ik het juist leuk om nieuwe restaurants uit te proberen. Maar ik vind het ook heerlijk om het thuis gezellig te maken met kaarsen en een grote mok thee. 
Al dat lekkere eten probeer ik te compenseren door sporten te doen zoals kickboksen, indoor cycling of een HIIT-lesje.

Stuur Tessa een bericht

Word collega van Tessa

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.