Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Merel, office manager!

In het kort zou ik mijzelf omschrijven als een behulpzaam, flexibel en positief persoon die houdt van verantwoordelijkheid en (werk)plezier.

Stuur Merel een bericht
Afbeelding van Merel Dijker, Office Manager, subsidieadvies, WBSO.

Achtergrond

Door mijn hospitality achtergrond heb ik geleerd om snel te schakelen en oplossingsgericht te denken. Ik zie problemen juist als uitdagingen waar ik veel van kan leren. Ik ga deze uitdagingen dan ook met een flinke dosis enthousiasme aan.

Persoonlijk

Ik werk als Office Manager in Amsterdam. Ik beschouw mijzelf als behulpzaam en flexibel. Ik houd rekening met mijn team en pas mijn werkwijze hierop aan om gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. Naast mijn office managementtaken voer ik werkzaamheden uit voor Finance en sales.

Na mijn werkdag vind ik het heerlijk om de frisse lucht op te zoeken. Ik wandel dan ook veel en ben regelmatig op de tennisbaan te vinden. Naast actief bezig zijn haal ik ook veel plezier uit samen zijn met vrienden en familie en wandelend met mijn hond.

Stuur Merel een bericht

Word collega van Merel

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.