Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Mark, consultant innovatie!

Ik help ondernemers graag om in korte tijd een slagend project neer zetten, zodat zij de tijd en middelen hebben om een mooi product te ontwikkelen.

Stuur Mark een bericht
Afbeelding van Mark van Duinen, WBSO-consultant, IT, AI, Machine Learning, WBSO, subsidie, Innovatiebox.

Achtergrond

Economie heb ik altijd interessant gevonden. Daarom ben ik een opleiding in economie en finance gaan doen in Tilburg. Daarnaast ben ik autodidact als het gaat om IT-techniek. Met name vanuit een ongeremd enthousiasme voor de techniek achter games. Hierdoor heb ik een goed analytisch- en lerend vermogen ontwikkeld. Wat blijkt, dat is best handig als je subsidieadviseur wil worden!

Expertise

Passie voor techniek en innovatie techniek had ik al toen ik bij Ugoo kwam werken. In de ruim 10 jaar tijd die volgde heb ik mij ontwikkeld tot IT- en WBSO expert. Ik help ondernemers graag om in korte tijd een slagend subsidieproject neer te zetten, zodat zij zich kunnen richten op het ontwikkelen van mooie producten. Verder ben ik de gaming expert van Ugoo. Mocht je een toffe game maken waarbij je subsidie kunt gebruiken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Persoonlijk

Ik ben bovenal een nieuwsgierig, behulpzaam en fun-loving mens. Die eigenschappen passen goed bij mijn functie als innovatie consultant. Ik ben nieuwsgierig naar de inspirerende innovaties die onze toekomst gaan bepalen. Ondernemers help ik graag om een stap verder te komen en op kantoor maak ik een hoop plezier.

Verder houd ik van games en ben ik helemaal gek van kitesurfen. Als ik het water op ga verander ik in een 12-jarig jochie dat van geen ophouden weet. Meters door de lucht vliegen is super gaaf en verveelt nooit!

Stuur Mark een bericht

Word collega van Mark

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.