Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Romy, online marketeer!

Mijn nieuwsgierigheid en ambitie zijn mijn beste eigenschappen, die mijn werk als Online Marketeer voortdrijven en Ugoo zo goed mogelijk op de kaart laten zetten.

Stuur Romy een bericht
Afbeelding met persoon, WBSO-consultant, vrouw in zakelijke kleding, kantooromgeving, binnen, WBSO, subsidie, Innovatiebox.

Achtergrond

Mijn naam is Romy Clowting en ik werk als Online Marketeer bij Ugoo in Amsterdam. Ik ben een leergierige, creatieve en ambitieuze professional die altijd op zoek is naar nieuwe manieren om onze online marketing te verbeteren.  

In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van effectieve online marketingstrategie√ęn. Ik werk nauw samen met het team om onze website, online kanalen en alle marketingactiviteiten te optimaliseren.

Expertise

Persoonlijk

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schilderen, vooral portretten. Ik vind het ook leuk om te wandelen in de natuur en te koken met vrienden en familie. Ik ben ook dol op online documentaires, vooral over cinematografie en cultuur.

Stuur Romy een bericht

Word collega van Romy

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.