Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Godelieve, office manager!

Mijn karakter kun je beschrijven als sociaal, eerlijk en behulpzaam.

Stuur Godelieve een bericht
.

Achtergrond

Op dit moment werk ik als Officemanager op het kantoor in Amsterdam. De afgelopen jaren heb ik voornamelijk gewerkt in (commercieel) ondersteunende rollen, waardoor ik heb ontdekt dat dit werk erg goed bij mij past. Mijn karakter kun je beschrijven als sociaal, eerlijk en behulpzaam. De hectische rol van Officemanager geeft mij de uitdaging die ik zoek en daarnaast vind ik het fijn om als Officemanager veel in contact te zijn met collega's en klanten om hun te kunnen helpen bij vragen/ uitdagingen. 

Persoonlijk

Privé besteed ik graag tijd aan mijn familie en vrienden en dus ben ik vaak buiten de deur te vinden. Om aan genoeg beweging te komen, sta ik 2x per week op het hockeyveld en doe ik wekelijks wel één of twee keer een rocycle/crossfit les. Verder is interieur design een grote interesse van mij en ben ik graag creatief bezig.

Stuur Godelieve een bericht

Word collega van Godelieve

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.