Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Office Manager

  • 40 uur
  • Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een gezellige en enthousiaste office manager voor onze groeiende vestiging in Amsterdam. Je gaat deel uit te maken van een energiek en dynamisch adviesbureau, met ruim 400 innovatieve klanten. Als office manager, als planner, als ondersteuner.

JIJ:      Klantgericht. nauwkeurig. proactief. georganiseerd. sociaal.

WIJ:    Innovatie. vrijheid. ambitie. persoonlijke ontwikkeling. team.

Zie jij een match? Dan willen we je graag snel ontmoeten!

JIJ DOET.

Je bent de spin in het web van onze adviesorganisatie. Je vormt een belangrijke schakel tussen klanten en consultants. Je maakt hierbij onderdeel uit van een team van 4 office managers. Je ondersteunt “jouw” consultant-collega’s met allerhande procesmatige, administratieve en organisatorische werkzaamheden en beheert hierbij complexe agenda’s. Je bent het gezicht van Ugoo Amsterdam en de steun en toeverlaat van je collega’s. Maar je speelt ook een rondje pingpong, drinkt een kop koffie met de marketeer of waagt je aan een karaokesessie tijdens een borrel.

JIJ BENT.

We zijn op zoek naar een office manager met (enige) werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent vooral georganiseerd, pro actief, nauwkeurig, stressbestendig voor de piekmomenten of ad hoc vragen, sociaal met klanten en collega’s en leergierig om jezelf te ontwikkelen. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede kennis van Microsoft Office zijn nodig om je job goed uit te kunnen voeren. Je beschikt over een HBO-werk en -denkniveau. Je bent een soort superwoman of -man (in de dop) dus! We verwachten geen kennis en ervaring van financieringen of subsidies, we zijn goed in staat je dit vak te leren.

 

WIJ ZIJN.

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

 

WIJ BIEDEN.

  • een tijdelijk contract (40 uur) om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • een opleidingstraject, met zowel interne als externe trainingen;

  • een goed salaris met transparant groeimodel en bonusregeling;

  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel van de zaak, pensioenregeling, 25 vakantiedagen en mogelijkheid om dagen bij te kopen;

  • een hybride werkplek; je kunt thuiswerken, maar we zien je, zeker gezien je functie, ook graag op kantoor;

  • onbeperkt tafeltennis met je collega’s;

  • de leukste werkplek van Nederland dus!

Solliciteer direct
Foto van Merel Dijker.

MEREL OVER WERKEN BIJ UGOO

Mijn leukste herinnering in mijn werk bij Ugoo is de Mallorca trip. In september 2021 zijn wij met zijn allen drie dagen naar Mallorca gegaan. We hebben een Jeep tour gedaan, gevaren op een catamaran, heerlijk gegeten, gedronken en natuurlijk gefeest tot het weer licht werd. Het was een hele toffe en mooie ervaring om dit mee te mogen maken met je collega’s. Ik heb het gevoel dat deze trip onze hechte groep nog meer naar elkaar heeft gebracht.

Stuur Merel een bericht

HEINE OVER WERKEN BIJ UGOO

Het gekste, of eigenlijk meest genante, dat ik heb meegemaakt bij Ugoo is dat ik in mijn 2e week bij Ugoo al mee ging op bedrijfsuitje. Enthousiast ging ik op pad, niet wetende dat deze bedrijfsuitjes gekenmerkt werden door gemotoriseerde voertuigen. Waar een elektrische motor, jeep en solex al de revue gepasseerd hadden was het nu de beurt aan de quad. Bij aankomst op het terrein kreeg ik al klotsende oksels maar ik wilde me natuurlijk niet laten kennen voor mijn nieuwe collega’s en hees me dapper in camouflagepak en valhelm. De instructeur sprak nog de bemoedigende woorden ‘Omvallen met een quad is vrijwel onmogelijk’ en daar ging ik. Lang verhaal kort: bij de eerste de beste modderige bocht kiepte ik met quad en al om en moest ik al druipend en stinkend mijn collega’s weer onder ogen komen. Tot overmaat van ramp had ik geen schone kleding bij me waardoor ik de rest van de dag door heb gebracht in het joggingpak van onze directeur. Nog zeer regelmatig moet ik dit voorval, inmiddels 8 jaar geleden!, terug horen van mijn collega’s.

Stuur Heine een bericht
Foto van Heine Feijten.

Reageren.

Zin om bij ons te komen werken, of wil je samen verkennen of je goed past binnen dit profiel? We ontmoeten je graag!

Reageer via de button hieronder of neem contact op met Heine Feijten van HR via recruitment@ugoo.nl.