Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Consultant Innovatie

 • 40
 • Eindhoven

Ben jij op zoek naar veelzijdig werk, met ruimte voor eigen keuzes, veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid om bij te dragen aan baanbrekende digitale en maatschappelijke innovaties? Solliciteer dan nu als junior Consultant Innovatie bij Ugoo in Eindhoven en wij leren je het vak!

Dit ga je doen.

 • Innovatie. Je draagt bij aan de vernieuwingen van onze klanten door inspirerende gesprekken te voeren met bedrijven als Bunq, Felyx en TicketSwap. Je begeleidt je klanten om hun grensverleggende ambities te realiseren. Je helpt je klanten bij het verkrijgen van financiering.

 • Commercie. Onder begeleiding van ervaren collega’s voer je verkennende gesprekken met potentiële klanten, waarbij je samen ontdekt hoe jij dit bedrijf ondersteunen. Wees gerust, koude acquisitie besteden we uit.

 • Consultancy. Je bent onderdeel van het volledige traject, van de eerste kennismaking, het adviseren van de klant, tot het onderhouden van de relatie. Dit alles in nauwe samenwerking met ervaren collega's, waarbij jij in de lead bent. Jij wordt in een jaar tijd het vaste aanspreekpunt voor ongeveer 25 bedrijven.

 • Persoonlijke ontwikkeling. In deze veelzijdige rol ontwikkel je jezelf tot  allround consultant. Je leert digital skills om innovaties goed te begrijpen en over te brengen. Je leert communicatieve skills om over verschillende lagen van de organisatie te communiceren, draagvlak te creëren en invloed uit te oefenen. Je leert organisatie skills om te zorgen dat alle trajecten soepel verlopen. We bieden hierbij een uitgebreide onboarding en intensief opleidingstraject met interne colleges en externe trainingen op mooie locaties. Je krijgt het vertrouwen en de vrijheid om je werk zelfstandig uit te voeren, met ondersteuning en begeleiding van ervaren collega's. Dat hoeft niet in één keer goed, als je er maar voor gaat. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal in je carrière bij Ugoo, waarbij we samen op zoek gaan naar jouw talenten en groeikansen.

 • Collega’s. We zijn een jong en energiek team. We helpen elkaar, leren van elkaar en doen een hoop leuke dingen met elkaar. Naast werken kom je bij ons samen lunchen, ping pongen, borrelen, lachen, taart eten, dansen, padellen en karaoke zingen.

Anne Babijn schudt de hand van een klant.
Afbeelding van groep mensen in kantooromgeving, WBSO, decoratief.

Dit zijn wij.

Ugoo is een vooraanstaand consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven, waar enthousiaste jonge mensen werken die betrokken zijn met elkaar en onze klanten. Het is onze missie om aansprekende bedrijven te helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten, waarmee ze zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We zijn resultaatgericht, ambitieus en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij elke mening telt. Wij ondersteunen een gezonde balans tussen werk en privéleven. We zijn trots op ons bedrijf en de impact die we maken.

Zie onze werken-bij pagina voor filmpjes en achtergrond.

Dit bieden wij.

 • een tijdelijk contract om te starten, met uitzicht op een vaste aanstelling;

 • een intensief onboarding- en opleidingstraject (o.a. digital/IT, commercie, consultancy), met zowel interne als externe trainingen en goede doorgroeimogelijkheden;

 • een marktconform salaris (€2.800,- tot €3.200,-, afhankelijk van je ervaring) met aantrekkelijk perspectief en bonusregeling;

 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. sportschoolvergoeding, thuiswerkregeling, reiskostenvergoeding, laptop en mobiel, pensioenregeling, 27 vakantiedagen en mogelijkheid om dagen bij te kopen;

 • een poolauto voor als je zelf met de auto naar een klant moet;

 • een hybride werkplek; je kunt thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor;

 • de leukste werkplek van Nederland dus.

Solliciteer direct
Foto van Pieter Verhaegh.

Pieter vertelt

Toen ik bij Ugoo begon had ik nooit verwacht dat ik zo’n energieke mix van zakelijke uitdagingen en persoonlijke vriendschap zou krijgen. Dit blijkt uit de variëteit aan innovatieregelingen die ik heb opgedaan in combinatie met de nodige technische en business kennis die daarvoor nodig is. Ook de ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en duurzaamheid dagen mij elke dag uit. Tijdens deze praktische bezigheden heb ik elke dag een hoop plezier. Dit komt alleen al door de energieke innovatieve klanten. Maar ook zeker door de bedrijfscultuur van Ugoo; ‘work hard, play hard’. Van successen vieren en deadlines beklinken, tot aan jaarlijks enerverende tripjes als waterdagen of doorzakken in Mallorca. Ugoo, uniek in zijn soort!

Stuur Pieter een bericht

Dit ben jij.

Je bent WO-opgeleid, nieuwsgierig naar innovaties, gedreven om hier aan bij te dragen, sociaal met klanten en collega’s, leergierig om jezelf te ontwikkelen en je neemt graag initiatief; een soort superwoman of -man (in wording) dus. Kennis en ervaring op gebied van digital en tech is geen must, we zijn goed in staat je het vak te leren. We geven je de ruimte om deze functie meer gericht op commercie of op innovatie in te vullen.

Jouw toekomstperspectief.

Junior Consultant Medior Consultant Senior Consultant
Je ontwikkelt je in deze fase tot zelfstandig consultant. Een young professional. Je leert klanten én projecten te managen, overtuigende technische aanvragen te schrijven en nieuwe klanten te acquireren. Je wordt hierin begeleid door ervaren consultants, waarbij je steeds zelfstandiger wordt. Je neemt nu zelf startend collega’s mee op sleeptouw. Je leert te begeleiden, om elke klant kwaliteit te leveren. In deze fase ontwikkelen consultants vaak een specialisatie binnen het werk, hier ontstaan de saleskoning(in)en, technische legends, duurzaamheidsgoeroes en project specialisten. Je bent volledig in control over je werk als consultant en begeleider. Met je ervaring ben je een sparringpartner voor collega’s en denk je actief mee over de strategie en doelen van Ugoo. Je trekt hierbij verantwoordelijkheden naar je toe, om Ugoo nóg beter, groter en leuker te maken.
Van starter tot zelfstandig. Van zelfstandig tot expert. Van expert tot bedrijfsbrede impact.
1,5 tot 2 jaar 2 tot 3 jaar 3 tot 5 jaar
Afbeelding van Hannah Kistemaker en Maarten Robbers.

Een werkdag in beeld.

Wat doet een junior consultant bij Ugoo precies? Laten we je een concrete klantcasus voorleggen. Zie je jezelf dit ook al doen?

Een gemiddelde werkweek.

Wat doe je allemaal in een reguliere week? Hieronder een snapshot van de agenda van Claire (Junior Consultant).

De agenda van Claire Opsteyn, informatief.

Zo kun je ons leren kennen.

Zin om bij ons te komen werken als junior Consultant Innovatie omdat dit goed bij je past of wil je dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!

Klik op SOLLICITEER DIRECT of neem contact op via recruitment@ugoo.nl, dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.

We staan open voor alle aanmeldingen, in het bijzonder voor collega's die de diversiteit van ons team versterken.

Heb je eerst een vraag? Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen via recruitment@ugoo.nl of 020-3655531.

Afbeelding van het sollicitatieproces van Ugoo.

.

Wat doet een Consultant?

Claire is in 2022 gestart bij Ugoo en deelt zijn ervaringen.

Vorig jaar begon mijn avontuur bij Ugoo. Na een jaar in het buitenland mijn Master te hebben afgerond was ik klaar om mijn kennis in de praktijk te brengen. Een familielid tipte mij op de vacature Consultant Innovatie bij Ugoo.

Afbeelding met personen in blauw t-shirt, met tekst

Case: Betty Blocks

Het Betty Blocks platform is een no-code tool dat het bouwen van complexe applicaties binnen vier weken garandeert zonder het schrijven van code. Dit is te danken aan de visuele interface waarin gebruikers met blokjes (functionaliteiten) en lijntjes (communicatie ertussen) op visuele wijze hun eigen applicatie kunnen bouwen.

Afbeelding van Conmeq laadwagen, decoratief.

Case: Conmeq

Pieter vertelt over de nieuwe X-serie van Conmeq, waarvoor zij DEI+ subsidie hebben ontvangen. Lees hier over het bedrijf, het project en de samenwerking!

Reageren

Zin om bij ons te komen werken omdat je goed past binnen dit profiel of je wil dit samen verkennen? We ontmoeten je graag!

Solliciteer direct via de button hieronder! Dan onderzoeken we samen of Ugoo en jij een goede match zijn.

Heb je eerst een vraag? Je bent van harte uitgenodigd om contact op te nemen via recruitment@ugoo.nl of 020-3655531.