Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Wouter, Consultant Innovatie!

Ik beschouw mezelf als iemand die weet wat hij wil en zich niet snel van zijn stuk laat brengen. Ik help graag anderen en probeer altijd het beste eindresultaat te behalen.

Stuur Wouter een bericht
Afbeelding van Wouter de Winter, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, Subsidieadvies.

Achtergrond

Mijn interdisciplinaire achtergrond biedt mij de veelzijdige technische know-how die ik in mijn rol als consultant nodig heb. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar wat mensen drijft, vandaar mijn wetenschappelijke specialisatie in de cognitieve neurowetenschap en voorgaande ervaringen als marktonderzoeker. Ik heb altijd al interesse gehad in techniek en dit heb ik verder doorontwikkeld in mijn tijd bij Ugoo. Hierdoor bezit ik nu uitgebreide kennis over een palet van allerlei soorten technieken die ik weet te abstraheren tot slagende subsidieprojecten. Mijn focus hierin ligt m.n. op softwareontwikkeling, over een breed scala aan branches, met als zwaartepunten: fintech, EV mobility, gaming en quant-trading.

Expertise

Als senior consultant ben ik gespecialiseerd in het vergaren van subsidies (met name WBSO) voor softwareontwikkeling. Dit doe ik voor een aantal van de grootste fintech- en EV mobility bedrijven in Nederland. Mijn rol hierin is om de rode draden van de vele R&D-projecten te identificeren en vast te leggen.

Daarnaast houd ik me ook bezig met verandertrajecten om de subsidiestrategie hiermee te stroomlijnen. Denk bijvoorbeeld aan M&A-strategieën met betrekking tot WBSO- en Innovatiebox-trajecten, of de transitie naar een beursgenoteerde organisatie.

Persoonlijk

Ik ben geboren in Amsterdam, maar heb als kind ook een tijd in Australië gewoond. Vanaf mijn 16e ben ik begonnen in de horeca als bijbaantje naast mijn school en later studie. Vanaf dit moment ben ik zo’n tien jaar actief geweest in het Amsterdamse nachtleven, dus er bestaat een kans dat we elkaar eens eerder in een andere omgeving hebben gezien.

Wat betreft hobby’s, houd ik erg veel van sporten en dan met name voetbal en krachttraining. Daarnaast tennis en boks ik ook graag. Waar ik vroeger veel achter de bar stond, vind ik het nu ook nog steeds leuk om voor de bar te staan. Al moet ik zeggen dat het steeds meer verschuift naar tafelen in plaats van barhangen, maar ze zeggen dat het bij de leeftijd hoort.

Stuur Wouter een bericht

Word collega van Wouter

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.