Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Tim, consultant innovatie!

Ik hecht veel waarde aan het hebben van een goede relatie tussen mij en mijn klanten waarbij vertrouwen, communicatie en begrip centraal staan.

Stuur Tim een bericht
Afbeelding van Tim Bisschoff, Consultant Innovatie, WBSO, Innovatiebox, Subsidieadvies.

Achtergrond

Gedurende mijn studieloopbaan heb ik bijna elk opleidingsniveau doorlopen. Ik begon met een beroepsopleiding in Hotelmanagement, vervolgde mijn studie aan de Hotel Management School Maastricht en behaalde uiteindelijk een MSc in International Business. Ik breng deze toewijding en doorzettingsvermogen in alles wat ik doe, inclusief mijn werk met klanten. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het hebben van een goede relatie tussen mij en mijn klanten waarbij vertrouwen, communicatie en begrip centraal staan.

Expertise

Ik heb een sterke interesse in bedrijfsinnovatie en duurzame ontwikkeling en Ugoo is daarom de ideale werkgever waar ik deze interesse kan combineren met de financiƫle aspecten van subsidie- en kredietaanvragen van onze klanten. Bovendien blijf ik de markt nauwlettend volgen om kansen te identificeren en zo mijn klanten te voorzien van deskundig advies en begeleiding die leidt tot optimale resultaten.

Persoonlijk

Als innovatie consultant werk ik met veel enthousiasme voor mijn klanten vanuit ons kantoor in Eindhoven. Energiek, resultaatgericht en toegewijd zijn woorden die mijn persoonlijkheid het beste omschrijven. In mijn vrije tijd ben ik erg sportief, ik zwem regelmatig en ben vaak te vinden in de sportschool. Maar ondanks deze sportieve levensstijl omarm ik ook mijn bourgondische Limburgse achtergrond. Zo geniet ik graag van lekker eten en drinken met familie en vrienden.

Stuur Tim een bericht

Word collega van Tim

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.