Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Stef, consultant innovatie!

Technologische innovaties ondersteunen en stimuleren om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en een duurzame toekomst op te bouwen, is wat mij inspireert als consultant.

Stuur Stef een bericht
Afbeelding met persoon, WBSO-consultant, man in zakelijke kleding, kantooromgeving, binnen, WBSO, subsidie, Innovatiebox.

Achtergrond

Mijn achtergrond weerspiegelt een combinatie van internationale ervaring, een brede bedrijfskundige basis en een diepgaande passie voor het creëren van positieve impact. Met een academische achtergrond in Strategic Management en ervaring in het ondersteunen van impactvol ondernemen in ontwikkelingslanden, heb ik mijn fundament gelegd in de wereld van strategie, bedrijfskunde en ondernemerschap.

Expertise

Voor mij begint alles bij gedreven ondernemers, en ik ben er sterk van overtuigd dat innovaties de drijvende kracht zijn achter verandering en de katalysator voor transformaties. Technologische vooruitgang speelt hierin een cruciale rol. Daarom houd ik me graag bezig met het ondersteunen en stimuleren van technologische innovaties om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken en een duurzame toekomst op te bouwen. Als consultant ben ik toegewijd om zowel startups als het MKB te helpen bij hun technologische innovatieprojecten en ontdek ik graag samen mogelijkheden om schaalbaarheid te realiseren.

Persoonlijk

Op dit moment woon en werk ik in Eindhoven, waar ik werkzaam ben op het kantoor van Ugoo op Strijp-S. Deze regio voelt niet alleen als thuis omdat ik er ben opgegroeid, maar ik vind het ook een erg interessante plek om te werken. De technologische regio Brainport Eindhoven staat bekend als ware hub voor technologische innovatie, en ik vind het gaaf om deze ondernemende regio zowel in mijn vrije tijd als tijdens werktijd verder te ontdekken. Verder houd ik in mijn vrije tijd van sporten, quality time doorbrengen met vrienden en familie, reizen en genieten van de natuur. 

Stuur Stef een bericht

Word collega van Stef

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.