Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Maarten, Consultant Innovatie!

Een sterke drive, een nieuwsgierige mentaliteit en een nuchtere houding zijn kenmerken die mijn karakter omschrijven.

Stuur Maarten een bericht
Afbeelding van Maarten Robbers, WBSO-consultant, WBSO, subsidie, Innovatiekrediet.

Achtergrond

Tijdens mijn studieperiode ben ik altijd geïnteresseerd geweest in ondernemen en Innovatie. Zo waren de bedrijfseconomische vakken mijn sterke kant en heb ik in mijn vrije keuzeruimte een eigen startup opgericht die gekoppeld stond aan een van Social Development Goals (SDG’s) van de VN. Het doel hierbij was om mensen met een visuele beperking sneller aan de juiste baan te helpen.

Deze interesse in de combinatie van mensen en bedrijven begrijpen en helpen heeft zich na mijn studie doorgezet en kan ik nu voor 100% benutten binnen mijn werk bij Ugoo.

Expertise

Binnen het werk van Ugoo help ik graag mee aan de financieringsvraagstukken in subsidie- of kredietaanvragen. Het opstellen van kloppende, financiële verslagen is essentieel voor het slagen van een aanvraag en daarom belangrijk dat dit correct en zorgvuldig gebeurt. Samen met de klant onderzoek ik de risico’s en bepalen we hoe deze gemitigeerd kunnen worden. Iedere klantcase is anders en met veel plezier kijk ik naar de mogelijkheden binnen ieder traject.

Persoonlijk

Binnen onze vestiging in Amsterdam ben ik werkzaam als Consultant Innovatie & Funding. Een sterke drive, een nieuwsgierige mentaliteit en een nuchtere houding zijn kenmerken die mijn karakter omschrijven. Ik zie uitdagingen als kansen en werk graag onder druk om deze volledig te benutten voor mijn klanten. Binnen Ugoo help ik klanten met plezier met het aanvragen van innovatiesubsidies en het meedenken over complexe vraagstukken.

Eenzelfde instelling komt terug in mijn leven buiten Ugoo, waarin ik graag een agenda heb die volgeboekt is met familie- en vriendenafspraken. Samen sporten, het bezoeken van poppodia en urenlang in de keuken staan voor de ideale maaltijd is waar ik van geniet.

Stuur Maarten een bericht

Word collega van Maarten

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.