Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Julia, consultant innovatie!

Nieuwsgierig, energiek en met een positieve houding ga ik doelgericht te werk. Met deze instelling doe ik er alles aan om het beoogde resultaat te behalen.

Stuur Julia een bericht
.

Achtergrond

Met een academische achtergrond in zowel Logistics Management als Strategy heb ik een solide basis over het belang van innovaties in zowel interne processen als strategie├źn in een steeds veranderende markt. Door deze achtergrond geloof ik sterk dat bedrijven excelleren wanneer bedrijven focussen op het cultiveren van voortdurende verbeteringen en innovaties.

Expertise

Als consultant bij Ugoo help ik klanten bij het realiseren van innovaties. Ik ben vastberaden om mijn kennis in te zetten om bedrijven te begeleiden bij het identificeren en aanpakken van financieringskansen, zodat zij zich volledig kunnen focussen op innovaties.

Persoonlijk

Oorspronkelijk kom ik uit Brabant en een aantal jaar geleden ben ik naar Amsterdam verhuisd. In mijn vrije tijd besteed ik graag mijn tijd aan sport en gezondheid en ben ik druk bezig mijn kennis hierover te verbreden. Voorheen spendeerde ik veel tijd op het hockeyveld, maar momenteel focus ik op fitness of bereid ik me voor op een nieuwe hardloopuitdaging. Sport heeft me geleerd over doorzettingsvermogen, teamwork, het stellen van doelen en het overwinnen van obstakels, niet alleen op het sportveld, maar in alle aspecten van het leven.

Stuur Julia een bericht

Word collega van Julia

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.