Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Joran, adviseur!

Als persoon heb ik een brede interesse en ben ik zeer taakgericht, waardoor ik vaak met veel zaken tegelijk bezig ben.

Stuur Joran een bericht
Joran Dikken Ugoo Consultant Innovatie WBSO.

Achtergrond

Als een van de twee oprichters van Ugoo, heb ik ons bedrijf zien veranderen van kleine startup tot middelgrote professionele dienstverlener en toonaangevend bedrijf in onze branche. Daar ben ik enorm trots. Na de verkoop van Ugoo aan het toenmalige managementteam ben ik als sparringpartner voor de nieuwe eigenaren nog steeds zijdelings betrokken.

Als persoon heb ik een brede interesse en ben ik zeer taakgericht, waardoor ik vaak met veel zaken tegelijk bezig ben. Daarbij ben ik ook nog een tikje ongeduldig, wat ervoor zorgt dat er snel stappen gemaakt worden. Soms (gelukkig) afgeremd door mensen om mij heen die wat meer beschouwend zijn.

Persoonlijk

Mijn brede interesse resulteert ook in een volle en veelzijdige privé agenda. Als vader van drie zoons ben ik in het weekend te vinden langs de lijn bij hockey en voetbal. Verder houd ik erg van zeilen en muziek. Op sportief gebied ben ik echt een teamplayer. Zo ben ik hockeykeeper en basketbal ik ieder weekend. Last but not least ben ik ook trompettist in een professionele coverband. Door deze persoonlijke interesses, begeef ik me in uiteenlopende kringen die mij een enorm netwerk opleveren en helpen makkelijk te schakelen in verschillende settings en met verschillende persoonlijkheden.

Stuur Joran een bericht

Word collega van Joran

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.