Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Jetze, consultant duurzaamheid!

Nieuwsgierigheid is de rode draad in wat ik doe.

Stuur Jetze een bericht
Afbeelding van Jetze Bergsma, Consultant Duurzaamheid, DEI+, SDE++, EFRO, Subsidieadvies.

Achtergrond

Mijn eerste stappen in de wondere wereld van subsidies heb ik gezet in de publieke sector; van maatschappelijke projecten op lokaal niveau tot grote ontwikkelingsprojecten in de humanitaire sector. De algemene deler in deze ervaringen is de drive om een positieve bijdrage te leveren aan onze natuurlijke en sociale leefomgeving. Als consultant bij Ugoo ben ik in de gelegenheid om deze lijn door te trekken door complexe duurzaamheidsvraagstukken het hoofd te bieden.

Expertise

Naast het objectieve milieuvoordeel van duurzame technologische ontwikkelingen, is ook de subjectievere maatschappelijke meerwaarde van een project van belang. Door mijn achtergrond in de sociale wetenschappen kijk ik met een scherp oog naar de doorwerking van duurzame technologische ontwikkelingen in minder zichtbare aspecten van onze samenleving zoals ongelijkheid en publieke gezondheid. Gesteund door mijn studieachtergrond in International Business weet ik vervolgens een sterke businesscase neer te zetten en te vertalen naar een complete subsidieaanvraag.

Persoonlijk

Nieuwsgierigheid is de rode draad in wat ik doe. Dit komt voornamelijk terug in mijn passie voor koken, muziek, en natuur. Maar waar ik vooral mijn ei in kwijt kan zijn de duursporten. Een gedegen voorbereiding, het verleggen van grenzen, een lange adem en met de neus gericht op de eindstreep: dit zijn de ingrediënten voor een succesvolle afloop. Zij het vanuit sportief of professioneel oogpunt!

Stuur Jetze een bericht

Word collega van Jetze

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.