Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Heine, Office Manager!

Ik vind het fijn om te ondersteunen, maar ook mee te denken en vooruit te kijken om zo pro actief bij te kunnen dragen aan het werkplezier van mijn collega’s.

Stuur Heine een bericht
Afbeelding van Heine Feijten, Office Manager, WBSO-subsidie, decoratief.

Achtergrond

Ik werk als Office Manager in Amsterdam. Door mijn opleiding en achtergrond in de zorg ben ik een echt ‘mensenmens’. Ik ben begaan met mijn collega’s en klanten, wil graag weten hoe het echt met hen gaat. Ik vind het fijn om te ondersteunen, maar ook mee te denken en vooruit te kijken om zo pro actief bij te kunnen dragen aan het werkplezier van mijn collega’s. Naast mijn office management werkzaamheden voer ik ook met veel plezier taken uit op het stuk HR en Finance. Ik ben een echte duizendpoot en vind in het werk bij Ugoo de veelzijdigheid waar ik van hou.

Persoonlijk

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan nieuwe recepten uitproberen gevolgd door een gezellig etentje met familie of vrienden. Ook beleef ik veel plezier aan een theater- of festival bezoek, flinke wandelingen maken in de natuur en stedentrips maken.

Stuur Heine een bericht

Word collega van Heine

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.