Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Hannah, Consultant Innovatie!

Met mijn nieuwsgierigheid, positieve instelling en actiegerichte houding pak ik dagelijks mijn werk aan.

Stuur Hannah een bericht
Afbeelding van Hannah Kistemaker, WBSO-consultant, vrouw in zakelijke kleding, WBSO, subsidie, Duurzaamheid.

Achtergrond

Goede ideeën voor innovatie spelen continu op, maar de achterliggende techniek speelt een cruciale rol bij het succes. Vanuit mijn achtergrond in strategie, innovatie en technologie management vind ik deze link onwijs interessant. Het inspireert mij om dagelijks bezig te zijn met de technische ontwikkelingen van mijn klanten en als consultant een steentje bij te dragen aan de versnelling van innovaties.

Expertise

Als consultant ben ik gemotiveerd om al onze klanten op elk gebied te ondersteunen met publieke en private financiering. Zo verdiep ik me graag samen in diverse projecten en processen binnen de onderneming om elke passende kans te herkennen. Op deze manier ben ik betrokken bij verschillende type aanvragen zoals IT-innovaties, duurzame projecten, milieuvriendelijke investeringen en kredietaanvragen voor vernieuwende plannen. Tevens heb ik veel ervaring met subsidiekansen op het gebied van leren en ontwikkelen. Hoe mooi is het wanneer alle werkenden ook de kans krijgen om zich blijvend te ontwikkelen? Alleen dan wordt innovatie vanaf de kern ondersteund. Ugoo en ik helpen je graag om de mogelijkheden te verkennen om jouw werknemers te stimuleren zich te blijven ontwikkelen.

Persoonlijk

Vanuit Amsterdam ondersteun ik bedrijven als Consultant Innovation & Funding. Met mijn nieuwsgierigheid, positieve instelling en actiegerichte houding pak ik dagelijks mijn werk aan. Door het goed luisteren naar de antwoorden ben ik in staat de juiste kansen te herkennen. Zo kan ik de boodschap zo duidelijk mogelijk communiceren naar de financierende partij.

Na een lange werkdag sta ik graag op de tennisbaan of ren ik een rondje om de Utrechtse singel. Verder sta ik in mijn vrije tijd graag in de keuken om een vega(n) maaltijd te koken. 

Stuur Hannah een bericht

Word collega van Hannah

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.