Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Gabrielle, consultant innovatie!

Ik kenmerk mijzelf als analytisch, nieuwsgierig en ambitieus.

Stuur Gabrielle een bericht
.

Achtergrond

Met een achtergrond in International Business heb ik me verdiept in ondernemerschap en innovatie. Vanuit deze basis heb ik mij gespecialiseerd in de wereld van subsidies, met een focus op elektrotechniek, informatietechnologie en werktuigbouwkunde.

Expertise

Ik heb mij gespecialiseerd in de Duitse regeling "de Forschungszulage". Deze fiscale subsidie ondersteunt bedrijven in Duitsland die aan R&D doen. Mijn expertise in techniek, kennis van innovatie en ervaring met deze regeling zet ik in voor een optimale subsidieaanvraag en zo de kans op goedkeuring te vergroten.

Persoonlijk

Buiten werk vind ik het leuk om te sporten en lezen. Je kan mij op de bank vinden gefixeerd op een goed boek of juist op de badminton-, paddel- of squashbaan. Dit geeft mij niet alleen energie, maar ik haal er ook veel plezier uit!

Oorspronkelijk kom ik uit Stommeln, een dorpje dichtbij Keulen, Duitsland. Voor mijn studie ben ik verhuisd naar Groningen en voor mijn werk ben ik terechtgekomen in Hilversum!

Stuur Gabrielle een bericht

Word collega van Gabrielle

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.