Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

Claire, Consultant Innovatie!

Optimistisch, volhardend, nieuwsgierig en gastvrij zijn de woorden die omschrijven hoe ik te werk ga.

Stuur Claire een bericht
Afbeelding van Claire Opsteyn, WBSO, Innovatiebox, Subsidieadvies, Consultant Innovatie.

Achtergrond

Mijn achtergrond in innovatie en technologie heeft ervoor gezorgd dat ik over een brede kennis beschik. In combinatie met mijn sociale vaardigheden hoop ik een prettige sparringpartner en adviseur te zijn voor onze klanten. Waar een wil is, is een weg en daarom ben ik altijd optimistisch en oplossingsgericht. Daarnaast ben ik opgegroeid in het bourgondische zuiden en heb ik gestudeerd aan de hotelschool in Maastricht, waar mijn passie voor gastvrijheid zich verder heeft ontwikkeld. Ook buiten de gastvrijheidsindustrie komen deze eigenschappen naar boven als het gaat om klantrelaties en de relatie met mijn collega’s.

Expertise

In mijn werk staat de persoonlijk connectie met zowel mijn klanten als mijn collega’s hoog op het prioriteitenlijstje. Ik werk voor zo’n 25 klanten waarbij kwaliteit en ontzorging de kern vormt. Terwijl mijn klanten zich voornamelijk in de IT-branche bevinden, ben ik ook betrokken bij met personeels- en duurzaamheidsubsidies. Tot slot, heb ik mijzelf onlangs gevoegd bij ons gespecialiseerde ‘Kredieten’ team. Ik krijg er energie van om bij diverse bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en hen te ondersteunen bij de benodigde en verdiende funding.

Persoonlijk

Mijn naam is Claire en ik werk als Consultant Innovatie bij Ugoo in Amsterdam. Kenmerken die mij beschrijven zijn: behulpzaam, nieuwsgierig, ambitieus en volhardend. De ambitieuze ‘ik’ komt naar boven als ik met de mensen om mij heen op een enthousiaste en optimistische manier werk kan verrichten. Ik kijk altijd door een positieve bril en ben oplossingsgericht. Ik werk graag in teamverband en bied een luisterend oor. Op deze manier kan ik doelen van anderen doorgronden en hen hierbij ondersteunen en motiveren om de beste resultaten behalen.

In mijn vrije tijd ben ik meestal in gezellige restaurants en barretjes te vinden. Ook zou je mij kunnen tegenkomen in de Maastrichtse heuvellandschappen wanneer ik een bezoekje breng aan mijn familie. Tot slot, ben ik graag bezig met trends en ontwikkelingen in de markt, reis ik graag de wereld over om nieuwe culturen te ontdekken en ben ik nieuwsgierig naar de intentie en beweegreden van ontwikkelen en veranderingen.

Stuur Claire een bericht

Word collega van Claire

Ugoo is een gerenommeerd consultancybureau in Amsterdam en Eindhoven. We helpen bij het realiseren van innovatieve en duurzame projecten. Bij ons werken enthousiaste jonge mensen, die betrokken zijn met elkaar en hun klanten. We werken voor aansprekende innovatieve bedrijven die zichzelf en hun branche willen vernieuwen. We bieden vrijheid in handelen en geven het vertrouwen om zelf keuzes te maken. We zijn resultaatgericht, ambitieus en professioneel en vieren elk succes. We zoeken hierbij creatief naar kansen en oplossingen. We hebben een open en directe cultuur, waarbij iedere mening telt. We zijn trots op ons bedrijf en de waarde die we bieden.

Bekijk onze vacatures
Afbeelding met mensen, nette kleding, poseren, feestelijk, decoratief.