Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

WBSO-aanvraag juni 2024

Wil jij in de tweede helft van 2024 een nieuwe WBSO-aanvraag indienen, neem dan snel contact op! Door de WBSO-aanvraag uiterlijk op 30 juni in te dienen, kan er in juli 2024 al gebruik worden gemaakt van de subsidie. Wij zorgen voor een snelle en bovenal goede subsidieaanvraag. Ben je benieuwd of jij het maximale uit de WBSO haalt?

Roan Lagemaat praat over WBSO.

Om vanaf 1 juli 2024 gebruik te maken van de WBSO dient er uiterlijk op 30 juni 2024 een aanvraag te worden ingediend. Dit klinkt misschien al snel maar er is nog genoeg tijd om dit goed te laten verlopen. Indien nodig kunnen we de deadline voor de WBSO-aanvraag zelfs uitstellen tot 12 juli. Het aanvraagproces voor de WBSO bestaat bij ons uit drie stappen.

  1. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen door de voorwaarden van de WBSO, bespreken we je innovaties en lichten wij onze werkwijze toe. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op, waarna je een weloverwogen go/no go-beslissing kunt maken.

  1. In een vervolgsessie bespreken we jouw innovatieplannen en werken wij deze volledig uit in een duidelijke subsidieaanvraag. Hierbij nemen wij al het werk uit handen. Nadat de subsidieaanvraag is geschreven, dienen wij de aanvraag namens jou in. 

  1. Wanneer de aanvraag is ingediend, helpen wij met het inrichten van de administratie. We zorgen dat iedereen snapt wat de spelregels van de WBSO zijn, duidelijk heeft wat van hem/haar wordt verwacht en dat alle systemen goed zijn ingericht. Zo zorgen wij voor een goede voorbereiding en solide basis voor jouw innovatieproject.

Nu kan jouw innovatieproject eindelijk beginnen!

Het is ons doel is om jou tijdens dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen zodat je je volledig kan focussen op het innovatieve R&D-project. Wij onderscheiden ons hierin door onze persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie én expertise in de IT- en hightechsector. Wil je meer lezen over de WBSO, neem direct contact op met één van onze consultants via de onderstaande button.

Dit bedrijf ging je voor

Bprocare helpt ouderen langer thuis te leven.
BproCare ondersteunt zorgprocessen met geavanceerde technologie. Ze hebben één duidelijke missie: de communicatie in de zorg optimaliseren en menselijker maken. In plaats van eenzijdige alarmeringen, zorgt de software van BproCare voor specifieke zorgoproepen die visueel in beeld verschijnen, samen met de mogelijkheid tot interactie tussen cliënten en zorgmedewerkers.
Foto van Roan Lagemaat.

Met een brede interesse in innovaties en economie bedien ik een klantportfolio variërend van IT-ontwikkeling tot fysieke productontwikkeling voor zowel startups als MKB. Dit stelt mij in staat om mijn kennis op fiscaal- en technisch gebied continu te verbreden en organisaties te ondersteunen bij technische innovatieprojecten.

Binnen Ugoo ben ik gespecialiseerd in IT-ontwikkeling, WBSO, WBSO-administratie, Innovatiebox, en Innovatieregelingen.

Stuur Roan een bericht