Cookies

Deze site gebruikt cookies waar we uw toestemming voor nodig hebben. Meer informatie

WBSO-aanvraag 2024

Vanaf 8 november 2023 opent de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) het loket voor WBSO-aanvragen voor 2024. Door de aanvraag uiterlijk op 20 december in te dienen, kan er in januari 2024 al gebruik worden gemaakt van de subsidie. Wij zorgen voor een snelle en bovenal goede subsidieaanvraag. Ben je benieuwd of jij het maximale uit de WBSO haalt?

Ugoo helpt met jou 2024 WBSO aanvraag.

Om vanaf 1 januari 2024 gebruik te maken van de WBSO dient er uiterlijk op 20 december 2023 een aanvraag te worden ingediend. Dit klinkt misschien al snel maar er is nog genoeg tijd om dit goed te laten verlopen. Indien nodig kunnen we de deadline voor de WBSO-aanvraag zelfs uitstellen tot 17 januari. Het aanvraagproces voor de WBSO bestaat bij ons uit drie stappen.

  1. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we samen door de voorwaarden van de WBSO, bespreken we je innovaties en lichten wij onze werkwijze toe. Vervolgens stellen wij een plan van aanpak op, waarna je een weloverwogen go/no go-beslissing kunt maken.

  2. In een vervolgsessie bespreken we jouw innovatieplannen en werken wij deze volledig uit in een duidelijke subsidieaanvraag. Hierbij nemen wij al het werk uit handen. Nadat de subsidieaanvraag is geschreven, dienen wij de aanvraag namens jou in.  

  3. Wanneer de aanvraag is ingediend, helpen wij met het inrichten van de administratie. We zorgen dat iedereen snapt wat de spelregels van de WBSO zijn, duidelijk heeft wat van hem/haar wordt verwacht en dat alle systemen goed zijn ingericht. Zo zorgen wij voor een goede voorbereiding en solide basis voor jouw innovatieproject.

Nu kan jouw innovatieproject eindelijk beginnen!

Het is ons doel is om jou tijdens dit proces zo volledig mogelijk te ontzorgen zodat je je volledig kan focussen op het innovatieve R&D-project. Wij onderscheiden ons hierin door onze persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie én expertise in de IT- en hightechsector. Wil je meer lezen over de WBSO, klik dan hier of neem direct contact op met één van onze consultants via de onderstaande button.

Dit bedrijf ging je voor

Afbeelding met personen in blauw t-shirt, met tekst
Betty Blocks ontwikkelt een no-code platform: een tool waarmee mensen zonder programmeerkennis (zogenaamde “no-coders”) toch een softwareapplicatie kunnen bouwen. Betty Blocks heeft hiermee dé oplossing voor de huidige krappe arbeidsmarkt voor software developers, en is dus relevanter dan ooit.

Foto van Roan Lagemaat.

Met een brede interesse in innovaties en economie bedien ik een klantportfolio variërend van IT-ontwikkeling tot fysieke productontwikkeling voor zowel startups als MKB. Dit stelt mij in staat om mijn kennis op fiscaal- en technisch gebied continu te verbreden en organisaties te ondersteunen bij technische innovatieprojecten.

Binnen Ugoo ben ik gespecialiseerd in IT-ontwikkeling, WBSO, WBSO-administratie, Innovatiebox, en Innovatieregelingen.

Stuur Roan een bericht